dilluns, 21 de març del 2011

Sarralenc 0 - 1 La Pobla de Montornès

Aquest cap de setmana La Pobla jugava un dels partits més complicats i més importants dels que resta de temporada.
El Sarralenc es presentava al partit empatat a punts amb La Pobla i sense haver perdut cap partit en el seu camp (només dos empats amb la Bisbalenca i el Vila-rodona).

La Pobla, per la seva part, es presentava amb l'equip de gala amb Cote a la porteria, Marc, Payes, Larios i Pitxi a la defensa, Sardà, Bass, Pollo i Mahamadou al mig del camp i amb Isma i Antolin a la davantera.

El partit va començar molt obert, amb contracops ràpids per part dels dos equips. El Sarralenc va tindre dues oportunitats a la primera part, una de falta i l'altre de xut llunyà que va resoldre amb molta seguretat Cote.
La Pobla va donar molta més sensació de perill i a les primeres de canvi, gran passada de Pollo per Isma, on després d'un gran control a dins l'àrea, va sorprendre amb un toc suau i precís, al porter del Sarralenc, amb una vaselina que va entrar ajustada al pal.

Aquest gol va fer molt de mal als ànims del equip local i la Pobla va intentar aprofitar-ho buscant el segon gol, però, primer el pal en una rematada de cap d'Antolin i després la mala fortuna de cara a porta van fer arribar amb el 0-1 al descans.

La segona part, el Sarralenc, va sortit amb la intenció de tocar i tocar la pilota per recuperar el control del partit i la Pobla esperava al darrera l'oportunitat de sorprendre a la contra. La possessió d'aquesta segona part va ser per l'equip local, però mai van arribar a passar a una defensa, que partit rera partit, demostra perquè és una de les menys golejades de la categoria.

Tot i així, La Pobla va comptar amb dues o tres bones ocasions per sentenciar el partit, però no va ser així i es va mantindre la tensió fins el xiulet final. A pocs minuts del final l'àrbit va expulsar amb vermella directe a Pitxi per una forta entrada al mig del camp.

Ara a pensar en la pròxima setmana, on el Racing Rocafort no ens ficarà gens fàcil mantindre els tres punts de distància sobre el Sarralenc i el Torredembarra B, que va perdre de forma contundent al camp del Llorenç (3-0)

14 comentaris:

1. Bon partit, importantíssima victoria encara que la segona part vam notar una mica la falta d´entrenaments de les últimes setmanes(almenys jo) entre la pluja , carnaval i el partit suspes. Ara no ens podem confiar contra el Roquefort que sembla que han recuperat la línia de principi de temporada guanyant l´últim partit contra la Bisbalenca. Payes i Larios van demostrar ser els millors centrals de la categoria que es creixen amb els millors jugadors

ResponElimina
  2. estaria bé que això ho veies el Sambo no?
    els de la pobla valen molt....collons¡

3. LAS NOTAS DEL PARTIDO:

LA ESTRELLA:Sin ninguna duda la estrella del partido ha sido ISMA,da gusto ver como se ofrece a los medios y les da una opcion mas, y sobre todo lo letal que es delante del portero,pelota que pilla la clava.

EL DURO: Este apartado se lo lleva PICHI,en un partido bastante limpio fue la unica entrada un poco dura, de esas que en otros partidos hay cinco o seis...

EL JUGON: Son varios los jugadores que podriamos poner en este apartado, pero si hay alguien que destaco por encima de todos es POLLO, ha sido su mejor partido de la temporada. Ya se le estaba viendo esta mejoria en los ultimos partidos y lo ha demostrado en el mejor partido que lo podia demostrar.

A DESTACAR: Me gustaria destacar a la defensa de LA POBLA,unico equipo hasta el momento que deja en campo del SARRALENC la porteria a cero y ha sabido parar a este par de cracs de delanteros como son PITU Y PATU que semana tras semana estan perforando la porteria del equipo visitante.

4. a quien destacas chechu? a la defensa de la pobla o a los delanteros del sarralenc? pareces enamorado de ellos jaj. nombra a tus jugadores y deja los demas que se alaven solitos anda.

5. anonimo,no los he nombrado por nada malo sino por todo lo contrario,no creo que eso te tenga que sentar tan mal,destaco a la defensa por ser la unica en saber parar a estos jugadores,nada mas...

6. bueno quizas solo me lo parece a mi que hablas mas y mejor de los delanteros que de los defensas. Jugaron los dos todo el partido? en serio solo chutaron dos veces en 90 minutos? o la cronica es un poco casera?

7. Soc el porter del Sarralenc i primer de tot volia felicitar al autor de la crònica ja que crec que ho ha clavat tot. No va ser el millor partit d'un Sarralenc que dit de pas, es va presentar amb només dos canvis, un d'ells el porter suplent. Tot i això, tant al vostre camp com en el nostre heu estat superiors (opinió personal). Crec que cal destacar que va ser un partit força net tot i les trompades típiques d'un partit d'alta tensió com el que es va disputar. Sincerament us mereixeu estar on esteu, tot i que esperem lluitar fins al final frec a frec amb vosaltres. Salut nois!

8. david,gracias por tus palabras y lo digo porque a la pobla siempre se nos da mucha caña agamos lo que agamos y sinceramente espero que vosotros seais uno de los equipos que suban de categoria.

9. BISBALENCA 5 - SARRALENC 2

10. Bisbalenca pierde o gana sin lógica, peró un buen favor nos han hecho, cuidado con rocafort

11. Eso, cuidao!! Estoy deseando saber quien es la estrella de esta semana...

12. No se per que savia que patiriem, i hem patit . No puc opinar doncs no he vist el partit, però ja vaig avisar al primer comentari i he notat tota la setmana que costava molt pendres aquest partit com un partit clau, no em surt de dir que no pasa rès i que hem sortir endevant perque ho trovo un tòpic, el que hem de fer es ficar tot el que tenim en tots els partits, es a dir collons,

13. Un altre partit molt gran dels centrals ( es l´única forma que el Larios fagi la crònica)

14. buenas, he ido contando los goles de Antolin, y asta donde los habeis puesto cuento 21, pero faltan un monton de partidos por poner los goleadores, me podriais decir cuantos lleva si esque alguien lleva la cuenta. gracias. es pura curiosidad no hay maldad detras ni nada de eso, es solo ke me parece que con losgoles que llevara seria el pichichi de todas las categorias confundidas, no? vaya crack !!

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.