dilluns, 15 d’agost del 2011

Correctiu a la segona part

Ahir vam visitar el camp del Constantí, i el 5 - 1 final ho diu tot.

Un aprimera part molt treballada en defensa i amb jugades de contratac aprofitant els robatoris de pilota, van igualar els primers 45 minuts. Fins que el físic va aguantar. Amb un 1-0 anàvem al descans.

A la segona part, el físic ens abandonà i junt amb la lessió dels dos centrals, van fer que tot l'equip s'hagués de recolocar amb el conseqüent descontrol. El constantí ens exigia molt de físic, i no vam poder respondre.

El millor del partit va ser el nostre porter Kike amb intervencions increíbles que ja es cantàven com a gol. Que el porter sigui el millor del partit ho diu tot.

Partit per oblidar, per treure moltes conclusions per part de l'entrenador i que ens dona el llistó que tindrá un dels equips que lluitarà per l'ascens de la nostra categoria.