diumenge, 9 d’octubre del 2011

Pobla de Montornès 5 - 2 Escola Valls

Una gran primera part i la sortida inicial dels jugadors, ens donen la victòria i tres punts d'or.

Els nostres jugadors van sortir des del primer segon a pel partit. No volíem repetir els errors de l'anterior partit com a locals. I els seus fruits van arribar en forma de tres gols.

Mentre que la primera part va ser molt plàcida, la segona va canviar per complet. Vam fer el 4-0 i van venir algunes jugades clau, primer amb l'expulsió d'Eric per fer un gest de ràbia, el gol per una indesició de la defensa i porter ( el 4-1 ) un penal a favor fallat per Hurtado, el 5-1 a favor i per últim el 5-2 en un penal en contra.

Tres gols del nostre pitxitxi Kullac, que ja en porta 6 gols en 5 partits. Un altre gol del Joan ( pallas ) i un altre de Marc Darder que s'estrena com a golejador amb La Pobla.

Bé, un coixí de tres punts per afrontar el proper partit contra el Roda, i tres punts que fan bo el punt aconseguit la setmana pasada al camp del Llorenç. Tornem a imposar-nos a casa, i això és i serà important.