dijous, 20 d’agost del 2009

Avantmatx: Triangular Altafulla - Cubelles - La Pobla

Aquest cap de setmana, el dissabte a la tarda, es durà a terme a l'Estadi Municipal altafullenc Joan Pijuan, el triangular entre els equips: Altafulla ( 2a regional ), Cubelles ( 2a regional ) i La Pobla de Montornès ( 3a regional ).

Ja podeu votar a l'enquesta ( menú de la dreta ), quin serà el paper de La Pobla en aquest triangular.

Dels nostres adversaris, només de l'Altafulla coneixem algunes coses. Al final sembla ser que Castro, Andres, Buba... és a dir, la base de l'equip es queda i s'incorporen altres jugadors en la línia de defensa. També disposa de molts jugadors joves, en això coincidim, amb moltíssima qualitat. De porters tenen el Cote i el Tudela.

Bé, nosaltres a la nostra feina i a pulir tots els defectes i mancances que vam demostrar al partit contra la Torre. Encara que vam guanyar i vam tenir moments molt bons al partit, es van veure mancances pròpies d'un equip amb jugadors que no es coneixen i que no han jugat mai junts.

Una altra variable que haurem de tenir en compte serà el terreny de joc, que és molt gran i ample cosa que beneficia a jugadors ràpids com Vaquero i Antonio, però que en canvi fa treballar moltíssim a la mitja, ja que han de controlar més espai. És un camp per aprofitar les bandes i per a controlar més la pilota ja que els jugadors normalment no estan tan junts.

En definitiva, un triangular que ens anirà molt bé per a jugar contra dos equips de categories superiors i provar un camp de dimensions superiors al nostre.

4 comentaris:

  1. hay que ganarlos los dos eehhh , a ver si se hace un buen papel y seguimos con una buena pretemporada y mejoramos en todos los aspectos, un saludo.

    ResponElimina
  2. La verdad que si ganamos hoy el equipo podrá tener un mayor respeto del que ya nos hemos ganado, esto ara que se nos abran mas los partidos siguientes, cuanto mas respeto nos ganemos mas comodos nos sentiremos en el campo, un saludo.

    ResponElimina
  3. haha lo que voté ha pasado, un empate y una victoria
    ahu!

    ResponElimina
  4. Campions!!!! Amb dos collons, que és noti que guanyar al Torredembarra no va ser pas de quasulitat.

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.