diumenge, 23 d’agost del 2009

Pel bon camí

La Pobla s'emporta el triangular, aquest podria ser el titular. Però m'he estimat més titular el post com 'pel bon camí'.

La Pobla de Montornès 0 - 0 Cubelles
Partit amb el que s'obria el triangular a l'Estadi Joan Pijuan d'Altafulla. Molt igualat, encara que a moments dominava el Cubelles i a moments La Pobla. Eren els contraatacs els encarregats de portar el perill a una i l'altra porteria.
Amb el 0-0 s'arribava al final de partit i es llençaven els penalts. Amb una grandíssima actuació Kike, el nostre porter, inclinava la balança cap a nosaltres. Es va parar tres penalts.



Altafulla 0 - 3 La Pobla de Montornès
Jugàvem contra l'Altafulla després de 45 minuts de descans mentre aquests jugàven contra el Cubelles.
Inicialment el partit va ser nostre. Domini i pilota fèien que la defensa altafullenca hagués de treballar al màxim. Passat uns minuts va ser l'Altafulla qui va agafar el mando del partit i nosaltres a defensar de valent.
Quan faltàven 15 minuts per a la finalització va començar el festival dels homes del davant ( Antonio, Eric, Vaquero, Santi ... ). Deixo que vosaltres mateixos poseu als comentaris del post com vau fer els gols ...

Pel bon camí
Eufòria. Mala companya en la formació d'un equip. Hem d'anar amb peus de plom. Els bons resultats dels partits jugats fins ara només indica que treballem bé, i res més. S'han de corregir moltes coses i potenciar d'altres que ja fem bé, però que es poden millorar.
Hi ha molts aspectes positius, com les bones actuacions dels porters, la fermesa i seguretat de la defensa ( en el triangular vam acabar amb la porteria a 0 ), la punteria de la davantera, ...



L'estat dels jugadors
Hauria d'anar nombrant l'excel·lent feina feta per cadascún dels jugadors, desde Kike el porter, fins a Vakero, Berni i Antonio com a davanters, ... però com sempre dic, hi ha gent que fa una feina bruta que és difícil d'apreciar. Pichi. Li vaig dir al partit i m'agradaria remarcar-ho aquí al bloc. Va ser una assegurança a la banda esquerra i en els moments que rebíem la pressió de l'Altafulla es va posar el 'mono de feina' i va tallar el que era imparable. I quan era hora d'atacar va pujar portant internades perilloses. Un partit complert i molt seriòs.



I com a última anotació, com no, Cristian el mister de l'equip en substitució de Txetxu. Bons canvis, aliniacions equilibrades ( dificils de fer en triangulars ), ...

11 comentaris:

  1. Per cert, tres persones van encertar la porra del triangular dient que guanyàvem un i empatàvem un altre.

    ResponElimina
  2. la defensa de puta madre, 2 partidos y ni un gol en contra. felicidades a todos.

    ResponElimina
  3. No hay que confiarse ,no es tan facil ni tan bonito como parece que es, esto es la pre-temporada y son partidos amistosos, no nos confiemos por favor.
    Hay mucho potencial en el equipo pero no estamos al 100% ,hay que ponerle mas ganas en los entrenos y vivir el futbol.
    Por lo demas , FELICIDADES.

    cristian carrasco

    ResponElimina
  4. Somos los putos amos xDDD

    ResponElimina
  5. Sin duda en liga estaremos el la parte alta dela tabla ( o eso espero). La pre-temporada la estamos haciendo mejor de lo que muchos esperaban, además en el pueblo la gente nos sigue jaja eso esta muy bien y anima mucho, bueno gente un saludo y a seguir ganando !! UUUHHH!! AAAAHH!! jajajaj

    ResponElimina
  6. Potser no tenim que confiar-nos... però tampoc obviar el que fem, així que a disfrutar la victoria.

    FELICITATS A TOTS!!!!

    ResponElimina
  7. El Zorro, Berni y el capi tiene razon, somos los putos amosssss el proximo año a segunda

    ResponElimina
  8. HAY QUE CUMPLIR MAS EN LOS ENTRENOS,DESPUES TODO EL MUNDO QUIERE JUGAR LOS PARTIDOS.
    PENSAR EN ELLO. Y VIVID EL FUTBOL.

    ResponElimina
  9. El CREIXELL esta entrenando los martes y los jueves en nuestro campo, esta en nuestro grupo y sera rival directo,lo digo por si alguien quiere ir a ver como entrenan.

    ResponElimina
  10. potser son ells que tenen que vindre a veure'ns a nosaltres...

    ResponElimina
  11. creo ke ya estais algunos euforicos(berni y kizas zorro)no hemos echo nada aun...una pretemporada no es mas ke una pretemporada,luego vendra lo dificil,la pretemporada es para conocernos sobre el campo adaptarnos cada uno a su lugar y llegar lo mejor posibles a la liga,en cuanto a rendimiento y entendimiento entre nosotros. ke os kede klaro ke no hemos exo nada.no deis ya x echo ke estaremos arriba de la tabla xk hay ke xular primero

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.