dimarts, 3 de novembre del 2009

i per fi... la victòria!

I per fi... la victòria! I ni més ni menys que al camp del Segur de Calafell, que tot hi estar a baix de la classificació mai és un camp fàcil per aconseguir els 3 punts.

El partit va començar de la millor manera possible, als 5 minuts de partit Sardà va controlar una pilota amb el pit i d'un fort xut des de fora de l'àrea va marcar 0-1 treien les teranyines de la porteria rival.

El partit no estava ni molt menys controlat, era un partit boig amb arribades amb perill dels dos equips i el gol podia caure per qualsevol dels dos cantons. I en un corner va arribar el 0-2, gol de cap de Zorro que donava tranquil·litat als jugadors per afrontar la segona part.

Només començar el segon temps la Pobla va fer el més difícil, marcar en els primers minuts i sentenciar el partit fen inútil l'intent de remuntada del Segur. El gol va ser de Pollo, de cap i d'esquena a la porteria, seguint així la seva ratxa golejadora.

En la segona part El Segur de Calafell només va arribar amb perill a pilota parada i així va arribar el seu gol, en una falta a la frontal de l'àrea on Kike no va poder arribar. Tot i l'1-3, la Pobla no va patir per controlar el que quedava de partit i fins i tot s'hagués pogut augmentar la diferència en un penal comés sobre Zorro, però el porter visitant va encertar la direcció de la pilota impedint un resultat més clar per al nostre equip.