diumenge, 7 de febrer del 2010

El Morell 0 - 3 La Pobla de Montornès

Podem dividir el partit en les dues parts. Tal i com va succeïr el dia del Llorenç, va fer acte de presència el vent.

La primera part
Molt igualada. El vent el teníem en contra i les juegades s'anaven tornant a una i altra porteria.
El ràpids canvis de joc que va fer El Morell obligava als mitjos a treballar més en bandes que a la mitja. Aquí venia el control i possessió de la pilota del Morell. I tot venia en cadena, el Morell tenia el vent a favor, el control de la pilota i nosaltres ens vam dedicar a defensar en el nostre camp.
Vam arribar amb el 0-0 al descans.

La segona part
Va començar amb domini tímit de la Pobla amb una millor col·locació al camp. Fruit d'aquest domini i asetjament a la porteria local, van cometre un penalt quan un dels defenses va tocar clarament la pilota amb el braç. Penalt que va llençar Sergi, la nova incorporació, i va transformar magistralment.
En una falta treta a tres quarts de camp, Sergi pentina dintre de l'àrea, i fa pujar el 0-2 al marcador, convertint-se en el segón jugador que debuta marcant dos gols ( recordem el debut de Marc contra el Banyeres ).
El tercer i últim gol el va fer Zorro i estil 'ave depredadora'. Es va esperar a l'àrea petita ben col·locat i va marcar amb l'esquerra.

El millor del partit
Una vegada més, el sardà. Un pulmó al mig del camp, que aporta a més: centrades milimetrades, contraatacs rapidíssims, gols decissius, faltes tàctiques, ... sense cap mena de subte s'està convertint en el jugador més valuós i en més bona forma de l'equip.

Destacarem el debut de Sergi. No cal dir res, veniu al camp i el veureu com es mou. És d'una altra categoria.

També la defensa. Molt sèria i molt treballadora. El duet Larios-Payas donen molta seguretat. I els laterals Marc i Joseph que és igual on els posis que treballen al 100%.

Bé, tres punts que poden semblar normal, però que signifiquen moltíssim. Després de l'empat contra el cuer, aquesta victòria ha de tornar a l'equip a la normalitat i a la tranquilitat. I es que hem passat una setmana plena de nervis.

Aquest equip no aguantarà la pressió
No tingueu por. Aquesta frase es fa servir molt quan un equip està dalt a la classificació i tothom està convençut de que no aguantarà dalt. Per què ? Doncs perquè quan estàs lluitant per la lliga tot es magnifica, la pressió es multiplica per 10 i les ganes de jugar i ajudar a l'equip son moltes.
Això ens ha passat a nosaltres. Vam empatar contra els cuers i per falta d'experiència vam començar a culpar-nos entres nosaltres de l'empat. Al final hem posat ordre, la gent és conscient on estem i com hem d'actuar.

Opinió personal ( i batallita de iaio )
Com sabeu porto molt de temps jugant al fútbol i he pujat de categoria 2 cops, amb l'Altafulla i La Nou, i he estat a punt de pujar un altre cop però no va poder ser. Bé, en les tres ocasions va pasar el mateix, la tensió es respirava al vestuari, tothom volia lluitar i jugar, tothom s'enfadava si empatàvem o perdiem, ... és normal quan lluites per la lliga. Però, el més important: tothom pensava en l'equip.

Els 21 jugadors que formem la plantilla de La Pobla de Montornès hem d'aprofitar aquests moments. A la majoria de jugadors, lluitar per pujar de categoria li pot por pasar una o dues vegades a la seva vida esportiva, i amb molta sort. Aprofite-m'ho i gaudim d'aquesta meravellosa temporada.

A, per cert !!! tenim equip de sobres per aspirar a pujar de categoria. Però no és fàcil. Treballem i pensem en l'equip.

7 comentaris:

  1. hay k seguir asi!!!vamos pobla.marc

    ResponElimina
  2. como fue la barbacoa? seguro que os pusisteis finos a cubatas mamones, yo habia dicho en el peaje que no trajeran cena que vendriais a traer unas costillitas pero veo que que no os acordasteis de los desgraciaos que trabajan los sabados por la noche. seguro que el unico que no fue a parte de mi fue toni que madrugo para escribir la cronica del partido. por cirto toni, te has olvidado poner que los nuevos fichajes tienen que traer el jabon a los veteranos asi que sergi no creas que te vas a salvar por meter 2 goles.
    pobla ue, pobla ue, pobla ue ue ue.

    ResponElimina
  3. Que crac hablando en Altafulla Ràdio. Como jugador soy justillo, pero de labia ...

    Cuando esté disponible el programa lo cuelgo. Con el poco tiempo que me han dado ( me conocen ) he hablado de Sergi, Zorro, ... el partido del Morell y nuestra posición allí arriba.

    También se podrá descargar a partir de mañana en www.altafullaradio.com

    Pues ale, ... Nos vemos mañana.

    Toni

    ResponElimina
  4. muy bien chicos,un beso para todos y ademas celebrar que el pollo ha sido PAPA por segunda vez¡¡¡

    begoña

    ResponElimina
  5. kike ,la barbacoa jajajajajja
    vinieron 5 y se volatilizaron en el tiempo o sea que los cubatas nos los bebimos entre el" millor del partit" y yo.
    begoña

    ResponElimina
  6. kike,es broma vinieron mas de cinco y estuvo muy bien
    que pena que trabajaras ..
    la proxima vez sera

    bego

    ResponElimina
  7. banyeresss a empataooo 4 a 4 en el campo del santa oliva!! lo tenemos a 2 al banyeres!!! ANIMO EKIPO!! jona

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.