diumenge, 7 de març del 2010

La Pobla de Montornès 1 - 1 Joventud Bisbalenca

Si guanyàvem, haguéssim fet un pas i mig endavant a la lliga. Si perdíem, perdríem el liderat a favor del Joventud Bisbalenca. Al final, empat.

I quin empat !!! Feina, feina i més feina. L'àrbitre no ens va donar no un sol minut per a respirar. Ho va pitat absolutament tot, fins i tot el que no era. Penso que van ser les ganes de que el partit no se li anés de les mans.

La primera part molt igualada, encara que el Joventud Bisbalenca des d'un inici va apostar per jugar-la. L'extraordinari gol d'Antolin de falta directa feia pujar el 1-0. I la jugada que hagués pogut marcar el partit:

el defensa de la Bisbalenca controla malament la pilota, Antolin li guanya la partida robant-li, i quan marxava sol ( encara no havia entrat a l'àrea ) és derrivat per darrera, i encara que marxava, l'àrbitre pita falta parant la jugada i li treu només la groga al defensa. ERROR IMPORTANTÍSSIM dels que marquen de quina fusta està fet l'àrbitre. NO ES VA ATREBIR.

La segona part, comença de la pitjor manera possible: contratac de la Bisbalenca en una pèrdua de pilota i gol. A partir d'aquí festival de l'àrbitre. Literalment, no ens va deixar sortir del nostre camp. Tot el que lluitàvem, falta. Si saltàvem, falta. Si feiem un contratac, fora de joc. Si aguantàvem la pilota, falta. I així fins aconseguir el que no es va atrevir amb nosaltres, expulsar a l'Antolin per una simple falta que es pot dubtar que ho era. SI, estem amb l'arma que fan servir els àrbitres, aquestes meravelloses tarjetes que son segons la interpretació que li donin.

Doncs bé, amb un jugador menys, amb un àrbitre que no parava de pitar faltes en contra sense donar-nos la possibilitat de fer absolutament res, pitant un claríssim contratac com a fora de joc que fins i tot ell quan es va girar va veure que no ho era, ... encara així vam aguantar l'empemta dels visitants.

De les últimes jugades destacaríem un possible penalt a favor de la Bisbalenca que no va ser pitat i pitar la finalització del partit quan La Pobla atacava.

A partir d'ara, tots els partits son una final. Ens queden partits molt i molt difícils. Serà el caràcter i com encarem anímicament aquesta recta final el que marqui el nostre paper a la lliga.

9 comentaris:

  1. a ver si podeis poner el horario de los partidos
    GRACIAS.

    ResponElimina
  2. Tot el partit va ser de patiment, la Bisbalenca estan molt forts i juguen molt bé, com ja es diu al resum del partit l'arbit no va deixar jugar a cap dels 2 equips. Hagues sigut un partit brutal i sense incidents

    ResponElimina
  3. Se ha de seguir luchando, siempre encontraremos obstaculos, lo de este sabado ha sido imperdonable un niño de arbitro que con el reglamento en la mano pitaba y pitaba sin parar ,pero como siempre la pobla supo estar a la altura ,un partido que no fue nada facil,por la tension provocada por el mismo arbitro,ya que no dejo llevar a termino ninguna jugada
    en fin otra jornada historica para nuestra liga
    animo y a seguir luchando...
    bego

    ResponElimina
  4. el segundo comentario no sabe ni lo ke dice...ese partido se gana sino es x el arbitro y punto.

    ResponElimina
  5. Por lo que vi en el partido contra La Joventut de Bisbalenca gracias a un defensa de la Pobla, Javi nos saco un gol de la linea y gracias a el 1 punto. VIVA LA POBLA!!

    ResponElimina
  6. bueno yo diria que el primer gol tambien viene de un fallo suyo, aunque tanto si es un punto como tres es gracias a todos los jugadores, igual que cuando se pierde es culpa de todos. VIVA LA POBLA!!

    ResponElimina
  7. bueno bueno....ale su poya pero si el arbitro fuera otro lo an exao aze 20 minutos...xD se salvo de 3 amarillas ke hubieran sido la roja. pero de todas formas ole su poyika! eso es un tractor o no lo veis xD

    ResponElimina
  8. Com ha anat akesta setmana?
    No hi ha crònica?

    ResponElimina
  9. auqesta setmana descansabem pero em entrenat molt motivats preparant el partit contra la torre

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.