dissabte, 10 d’abril del 2010

La Pobla de Montornès 3 - 0 Perafort

Avui em pogut veure un partit on tots dos equips que estàven sobre el camp de futbol el volien guanyar.

La primera part va ser clarament dominada per La Pobla en tots els sentits. Dos gols d'Antolin, l'1-0 al minut 18, i el 2-0 al minut 37. Però no només els gols, diversos pals de Payas i Larios, més dos ocasions de David davant del porter, haguèssin pogut posar el marcador en clara aventatge pels locals.

A la mitja part, Txetxu fa el canvi de Vaquero per Antolin i comença el partit una mica igualat. Al minut 18 de la segona part arriva el gol de la sentència de Santi. A un pase de la mitja, Santi trenca el fora de joc per la banda esquerra, encara al porter i li cola amb sang freda pel pal llarg. Un 3-0 que sentenciava l'encontre.

Penso que quedarà més clar si poso un vídeo on Jesús Navas fa un gol idèntic:

Ja tenim clar que Santi és el Jesús Navas de La Pobla !!!

Jonathan va tenir uns minuts al final del partit que van servir per demostrar que ja està recuperat de la lessió al genoll.

Tres punts més i ja només queden 9 en joc.