dilluns, 29 d’agost del 2011

Amistós: La Pobla de Montornès 0 - 1 Alhambra

UN amistós contra un equip de l'altre grup de 3a catalana, que segurament ocuparà posicions capdavanteres. Al capdavant de l'Alhambra, el Sambo, l'entrenador que ens va portar l'any passat a l'ascens a l'actual categoria.

Podríem definir el partit amb el titular: errors puntuals en defensa, marquen el partit.

I és que encara que l'Alhambra es veia més compactat i 'més fet', la Pobla no va perdre la cara fins a la jugada crucial. Arribades perilloses que no es materialitzaven hagués pogut canviar la tònica del partit.

I és que dos penalts en contra, un marcat i l'altre parat per Kike, marquen el partit perquè suposaven també l'expulsió d'un dels nostres defenses. I amb un jugador menys quasi 40 minuts és molt difícil.

Així doncs, podem treure que matèria prima hi ha, però encara ens queda formar l'equip. Que es vagin coneixent els jugadors i anar formant un bloc compacte.

El proper diumenge últim partit de pretemporada abans de començar la lliga, contra la Penya Jove de Roquetes ( Vilanova ). El juguem fora.

3 comentaris:

  1. el partido contra las roquetas es el sabado a las 18;30 h.

    ResponElimina
  2. el partido contra las roquetas es el sabado a las 18;30 h.

    ResponElimina
  3. es importante que todos aquellos que tengan medias o pantalones de el año pasado lo lleven a los partidos ya que las nuevas equipaciones no las tendremos hasta finales de septiembre,hacer memoria,gracias.

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.