diumenge, 2 d’octubre del 2011

Llorenç 1 - 1 La Pobla de Montornès

Gran partit el disputat ahir dissabte al camp del Llorenç. La igualtat va ser la tònica del partit.

Els dos equips es turnaven les oportunitats i la possessió de la pilota. La primera part va finalitzar amb un 0-0 en 45 minuts de lluita i d'oportunitats no gaire clares pels dos equips. Tampoc hi ha molt a adir de la primera part.

A la segona, els dos equips es posen les piles i comencem a arriscar. Arriba l' 1-0 en una jugada de rebuig defensiu, que agafa l'esquena de la defensa, l'interior centra i el davanter remata a plaer en la nostra porteria. La Pobla juny d'amagar-se, avança línies i venen els millors moments on en una jugada de David Casas que centra al límit de la línia, troba la rematada de Kullac que encara quan la pilota estava pujant, la desvia amb el cap i fa un gol per l'escaire digne del propi Urzaiz del Ath. de Bilbao.

Un bonic gol, que fa que el nostre davanter Kullac en porti 3 en 4 partits.

Destacarem les dues jugades polèmiques, una per cada equip. La primera quan Kullac va marxar sol cap a porteria i va ser clarament derribat, i l'altra un gol anul·lat al Llorenç per fora de joc.

El que ens queda clar, és que qui vulgui treure punts al camp del Llorenç es trobarà un camp on els jugadors estan damunt de l'àrbitre constantment, queixant-se de tot, provocant al contrari, ... en definitiva donen el 120% i utilitzen totes les armes que tenen disponible. Recordem que ja van guanyar 2-1 al Pla de Sta. Maria, l'únic equip que ha pogut donar la cara contra el Roda.

L'anècdota del partit, va ser un senyor gran que va amenaçar amb el seu bastó a un dels nostres jugadors, fent intents de tocar-lo quan volia treure de banda. Ens va recordar vells temps a primera regional quan anàvem a jugar a les terres de l'Ebre. Només va ser una petita anècdota que en camp moment va anar a més. Bé, trenquem la ratxa de derrotes i esperem la setmana vinent a l'Escola Valls que ha empatat a 3 contra un potent Segur.