dijous, 13 d’agost del 2009

La Pobla mostra les seves cartes!! (2-3 al camp del Torredembarra)

Aquest dissabte d'ha jugat un partit històric per a La Pobla, després de 10 anys La Pobla torna a jugar un partit de futbol i ho fa de la millor manera, amb victòria davant un equip que el supera en dues categories.
.
Tot i que el partit no era gens fàcil els jugadors van demostrar una bona col·locació al camp, però sobretot és va veure el caràcter guanyador, orgull i disciplina sobre el camp que s'espera d'un equip que pretén consolidar-se entre els millors de la categoria.
.
Txetxu i Cristian van apuntalar la defensa amb la veteranía de Larios i Palles com a centrals i amb el Toni com a mig centre defensiu recolzats per dos joves com Pichi i Javi als laterals, els quals van donar velocitat i consistència a la defensa. Això va dificultar les arribades del Torredemarra, que només va poder marcar en un rebuig, després d'una bona parada del Roger.
.
Tot i ser el primer partit, els homes de Txetxu no van abaixar els braços al trobar-se amb un resultat en contra que no entrava al guió previst. Van treure el caràcter i és van llençar en busca del empat que va arribar mitjançant Vaquero, que va demostrar la seva qualitat definint perfectament l'u contra u amb el porter del Torredembarra després d'una gran assistència de Toni.
.
El treball realitzat per l'equip és va veure recompensat abans de la mitja part amb un gol de bandera d'Àlex, que després d'una jugada individual va marcar de semi-vaselina davant la desesperació dels jugadors Torrencs, que no només van veure com La Pobla li donava la volta al marcador, si no que el treball que feien els jugadors del centre del camp com Musti, Antonio i Rachid no els hi permetia desplegar el seu joc.
.
A la segona part els dos equips van fer nombrosos canvis. Txetxu va oxigenar l'equip amb jugadors com Joan, Jouseff i Edu a la defensa i Eric, Santi, Berni, Jonathan i Xavi Sardà al mig del camp, els quals van ajudar a mantenir el nivell de competitivitat. Aquesta presió va fer que el Torredembarra fes un penal a Antonio, cosa que va donar l'oportunitat a Vaquero de demostrar de nou la seva qualitat, tot i la seva joventut, al transformar-lo davant un porter de la categoria d'Ambròs.
.
Tot i que La Pobla no va baixar el nivell d'ambició amb l'1-3, el cansament va començar a notar-se i això va fer que el Torredembarra comences a crear més perill a la porteria defensada pel Roger. En una jugada afortunada el marcador és va situar amb el 2-3 i a 10 minuts pel final, Dani Morros, va tindre l'oportunitat d'empatar el partit en un penal més que dubtós, però el porter de La Pobla va demostrar la seva veteranía indicant-li al jugador torrenc per on es llençaria i avisant-li que li aturaria el penal. I així va ser, el Roger va aturar el penal i després l'equip va saber controlar els minuts finals, deixant passar el temps i així emportar-se la victòria, que tot i ser un partit amistós no s'ha d'oblidar la rivalitat en aquest tipus de partit.
.
.
Gràcies a tota la gent que s'ha acostat al camp per donar suport al equip!!!

6 comentaris:

  1. eii jo vaig estar al partit i molt be, m'ho vaig passar de conya i la grada era tota de la pobla i ho vam fer notar tot el partit. FELICITATS per la victoria penya.

    ResponElimina
  2. Torna el futbol a La Pobla !!!

    ResponElimina
  3. Dintre del camp les sensacions eren molt bones, encara que personalment vaig veure mancances de comunicació com és normal en un equip que acabem de coneixe'ns. Hi ha petites coses a pulir i tenim temps per arreglar-ho i a més, ampliar les possibilitats de joc.
    Estic sorprès de la qualitat dels joves que tenim ( pichi, baquero, antonio, alex, rachid, ... ).
    En defensa, implecable. Es va mostrar molt segura durant tot el partit, i això és molt important.
    I sobre la gent que ens va venir a veure, només dir que això fa que augmenti la responsabilitat i els jugadors haguem de donar el 100% dintre del camp.
    En definitiva, un bonic renaixament de l'equip de La Pobla.

    ResponElimina
  4. Bueno el penalty me lo hicieron a mi, no a Berni, pero no pasa nada.
    Ganamos al Torre, y les ganaremos en liga, lo vamos a dar todo.
    Atte: Antonio (Zorro)

    ResponElimina
  5. ya esta modificado...quisquilloso jaja!!! el penalti a Antonio! (Zorro???)

    ResponElimina
  6. jajaja!! es cierto, yo no lo provoqué, yo solo me lleve la defensa abilidosamente hacia la otra banda jajaja!! un saludo!

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.