dilluns, 31 d’agost del 2009

Segueix la bona ratxa!


Aquest dissabte La Pobla va guanyar als juvenils de Torreforta al seu camp per dos gols a zero.

Tot i ser contra un equip de juvenils, va ser un partit complicat, on el seu ordre sobre el camp i les ganes que hi van ficar, van obligar als nostres jugadors a donar el màxim des de el primer minut.

Als primers minuts de joc és va notar un cert relaxament, segurament perquè el partit no tenia la mateixa rivalitat que contra el Torredembarra o l'Altafulla i on la calor (el partit va ser a les 12 del migdia) tampoc va ajudar massa.

Tot i així als 15 minuts del partit La Pobla es va avançar a la sortida d'un corner mitjançat Larios que va rematar de cap el centre mil.limetric d'Eric al segon pal. Això va fer que els joves jugadors del Torreforta pugessin l'intensitat del partit (feia dos anys que no perdien al seu camp) i fins i tot i va haver alguna picabaralla que va ajudar a ficar-se dins el partit als jugadors de La Pobla.

A la segona part el domini de La Pobla va ser més destacat, va jugar amb més tranquil·litat i va moure la pilota fins que Vaquero, com ja ens te acostumats, va tornar a demostrar el seu olfacte de gol marcant el 0-2 definitiu.

L'equip va tornar a demostrar que aspira a tot en el seu primer any i que la convinació de veterans i joves està donant un bon rendiment.

3 comentaris:

  1. Genial chicos !! fue un gran partido donde lo dimos todo y gracias a ello ganamos, espero que no nos toque jugar con nenas nunca mas que lloraban nada mas empujarlas jajaja madre mía, bueno el caso es que ya tenemos otra gran actuación de La Pobla:¡¡¡¡ Enhorabuena !!!!

    Ahora nos toca la presentación del campo a por todas eee!

    PD: como no mejoren el campo....

    ResponElimina
  2. Defenses que aporten gols, la porteria un altre cop a 0, jugadors com Pichi, Berni, Antonio, Vaquero, Javi, ... que es van consolidant i agafant puesto a l'equip ...

    Pinta tot molt bé, però la temporada és molt llarga i s'ha de tenir en conte moltíssims factors.

    El que tenim clar, és que aquesta pre-temporada l'estem bordant i que treballem correctament. Atenció a Musti, que pot aportar moltíssim a aquest equip.

    Toni.

    ResponElimina
  3. Eso espero.... puede aportar muhisimo,calidad le sobra pero necesitamos mas compromiso, haber si no falta ha mas entrenos

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.