diumenge, 11 d’octubre del 2009

0-1 al camp de La Nou.... i partit suspès!!

Després d'una llarga pre-temporada, avui a començat la lliga per a La Pobla i ho feia amb un dels partits més atractius de la temporada, al camp de La Nou, casualment on va jugar l'últim partit abans de desfer-se l'equip fa 11 anys.

Tot pintava molt bé, el dia acompanyava, 17 jugadors convocats i tots molt mentalitzats en que aquest era un partit complicat en un camp petit. Aquest partit la Pobla si que ha demostrat les ganes de guanyar i lluitar-ho tot que potser li va faltar les últimes setmanes i tot i no fer un joc massa fluït, l'equip tenia el partit controlat.
I en una falta a la frontal de l'àrea, Pollo ha demostrat la seva categoria al ficar la pilota al pal llarg fen inútil l'estirada del porter.

Abans d'acabar la primera part l'equip ha tingut ocasions suficients per sentenciar el partit, totes les jugades que passaven per Antonio és convertien en clares ocasions amb l'ajuda de Pichi i Pollo, però entre la mala sort, el pal i les jugadors de la Nou s'ha mantingut el resultat.

A la segona part s'ha mantingut el mateix guió, La Pobla intentant buscar el 0-2 amb un futbol molt directe i la Nou esperant la seva oportunitat al contraatac.

Però al minut 76 del partit, després de que l'àrbrit pites una falta a Javi, el jugador de la Nou s'hi ha tornat, s'han enganxat en una baralla... i com passa sempre, han acabat a bufetades la majoria de jugadors dels dos equips.

En una decisió una mica estranya l'àrbrit a decidit suspendre el partit i ara tocarà esperar a si la federació el dona per acabat (la qual cosa donaria els 3 punts a la Pobla) o si s'ha de tornar al camp de la Nou a jugar els 14 minuts restants.

9 comentaris:

  1. EL PARTIDO DE BONITO NADA , LA SEGUNDA PARTE FUE UN PELOTEO DE COLEGIO , PELOTAZO ARRIBA , PELOTAZO ABAJO, SIN CONCENTRACION Y NADA FLUIDO, LO DEL JAVI ESTUVO MAL , Y NADA DEPORTIVO. FALTA POSICIONAMIENTO ,PENSAR UN POCO LAS COSAS HANTES DE HACERLAS, MUCHAS GANAS Y MUCHA GARRA PARA NADA.
    PARA MI FALTA MUCHO PARA QUE SEAIS UN EQUIPO BIEN ABENIDO.
    CAÑA EN LOS ENTRENOS, PUES EN LOS PARTIDOS HACEIS LO MISMO.
    CONCENTRACION Y DEPORTIVIDAD. POR FAVOR.

    CRISTIAN

    ResponElimina
  2. mira ja unes coses a retocar en aquet escrit,
    ja que el gol del jugador"pollo" no va se pel pal llarg si no un xut pel pal del porter que el tapava malament, i de lo de la falta daket tal javi va se una falta com cualsavol altre pero no va se el jugado de la nou qui si va torna si no va se el jugador de la pobla el que va agredi am un cop de puny a lorella per l'esquena i llabors va se cuan sa va lia tota la xaranga i de lo del parti la pobla va veni amb ganes de golejada poro es va quda am las ganas ja que va fe 1 malpreci del rival fen comentaris avans de comença el partit

    ResponElimina
  3. el primero que empuja es el jugador de la nou despues javi se encuentra rodeado por 3 gordacos y lejos de intimidarse le echa un par de huevos y devuelve lo que a el se le da, por la espalda, puede ser pero si le viene de cara se la suelta igual, no queramos echar la culpa a quien no la tiene, no es el jugador de la pobla el que empieza la tangana.
    Lo demas todo cierto, los partidos se ganan en el campo no antes diciendo cuantos se les va a meter y si no nos quitamos esa mania lo vamos a pasar mal en muchos partidos.

    ResponElimina
  4. el partido fue un desastre en todos los sentidos, mucho que queríamos jugar por abajo y tocando y como siempre, alee pelotazo y que la pillen los de arriba, venga hombre si no somos capaces de hacer tres pases bien en medio del campo ni de sacar un saque de puerta en corto para que se pueda crear jugada desde el principio no podemos esperar mas de los partidos....todo es pillarla y chute para arriba y nadie hace nada por remediarlo... por ahora este es el juego que creamos....

    y no seáis nenazas y decid quien escribe los cometarios.

    ResponElimina
  5. Partido soso, aunque recordad que aún se peude dar la posibilidad de que se acabe de jugar el partido, por lo cual, el resultado no está zanjado, es decir, tanto podemos ganar 1-0 como empatar o incluso perder.
    En cuanto a la pelea, bueno, son cosas que pasan, pero los causantezs se lo podrían haber ahorrado, porque nosotros venimos a jugar a fútbol, no a hacer el payaso, esto va tanto para los de la nou como para los de la pobla.
    va que este año tenemos equipazo!

    ResponElimina
  6. Aneu ben apanyats el primer partit i buscan les boques dels demés

    ResponElimina
  7. el partido fue un desastre y aun asi ganamos imaginate el dia que juguemos bien, que juguemos en equipo, les caera una goleada. A nosotros lo que nos pasa es que nos faltan cojones, entre nosotros nos tenemos que hablar que somos una puta familia! Yo se que tenemos un buen equipo y lo que nos falta es mas caña en los entrenos. Yo soi uno de esos que es el primero que se queda atras por que me canso, pero bueno, poco a poco i respecto a lo que paso el domingo pasado no tengo que pedir perdon a nadie porque yo ice lo que cualquier jugador hubiese hecho. En mi caso lo que me save mal esque cojamos la fama de "folloneros" pero bueno, de los errores se aprende. Y "chechu" en los partidos gritanos mas que tu eres el entrenador no nosotros, que hay gente que no a jugado a futbol en su vida como yo. Bueno equipo hay que ir a por todas!!!!

    Javi (El "defensaco" derecho)

    ResponElimina
  8. en primer lugar quiero contestar al anonimo... nosotros no buscamos la boca a nadie,es muy facil decir eso cuando vienen 3 tios a por ti y recordar que lo que pasa dentro de el campo hay termina...no es muy normal que cuando nos vamos a los vestuarios ya todos calmaditos aparezca un señor de unos 38 añitos!!!por la espalda!!!a pegar al de 20 años y este señor no era simpatizante de la pobla! ¿vale?

    ResponElimina
  9. Francesc Larios i Mercadé15 d’octubre del 2009, a les 23:04

    "mira ja unes coses a retocar en aquet escrit, ja que el gol del jugador"pollo" no va se pel pal llarg si no un xut pel pal del porter que el tapava malament"

    El pal llarg és el pal vertical que està més lluny de la pilota... normalment és el pal contrari on el porter fica la barrera, és a dir, el pal del porter, així que és el mateix! Igualment, si alguna cosa s'ha de rectificar del escrit és la part que fica que en aquesta falta xutada al pal llarg (o al pal del porter) va ser inútil l'estirada del porter, atès que, a hores d'ara encara deu estar buscant la pilota, ja que al gol no la va ni veure.

    "la pobla va veni amb ganes de golejada poro es va quda am las ganas ja que va fe 1 malpreci del rival fen comentaris avans de comença el partit"

    Ha veure... al vestuari en tot moment és va dir que era un partit molt complicat, en un camp difícil i davant un bon equip. I jo si que ho puc dir, perquè estava al vestidor i que jo recordi, no hi havia ningú de la Nou a dins...

    I desprès, com a opinió personal, penso que és una llàstima que en un equip amb bon jugadors com la Nou i hagi gent tan acomplexada o amb aquest sentiment d'inferioritat, ja que aquest argument l'he escoltat cada any que he vingut a jugar-hi amb la Riera i ara, a amb La Pobla, passa exactament el mateix.

    Potser encara estaríeu a segona si es preocupesiu més de jugar a futbol i no de fer hipòtesis sobre el que es deu dir en el vestidor contrari.

    I com a últim apunt, en 11 anys jugant a la Riera he vist cinc picabaralles, tres de les quals han sigut a la Nou i ara una amb la Pobla... els que busquem la boca som nosaltres? Potser dec ser jo... que cada cop que vaig a la Nou em trobo el mateix!!

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.