divendres, 23 d’octubre del 2009

La Pobla es desinfla.

Segon partit de lliga i primera derrota. I el més sorprenent és que a la primera part es podia haver sentenciant el partit amb innumerables ocasions de gol, però aquest cop, els nostres davanters van tindre la pólvora mullada.

Tot i això, al primer quart d'hora la Pobla va obrir el marcador i no va deixar d'atacar en els 45 minuts de la primera part, però després del descans, l'equip va sortir fred, despistat i fora del patit i li va donar ales al Llorenç, que en dos dels tres cop que va arribar a la porteria de Kike va marcar i va capgirar el marcador.

Derrota preocupant? doncs en principi no, només que els nostres jugadors tenen que assimilar més bé els canvis que es fan durant el partit i poder mantindre el nivell de la primera part al segon temps.

I ara contra El Morell, lider provisional del grup, a demostrar que això només ha sigut un mal dia i que es segueix aspirant a tot en la primera temporada.

6 comentaris:

  1. Us heu de preocupar mes de definir en el camp.y per mi hi han individus que sobren en el equip.

    ResponElimina
  2. otro partido igual tenemos de espavilar si no vamos mal

    ResponElimina
  3. PARA DECIR TONTERIAS MAS VALE QUE NO ESCRIBAIS NADA.CENTRAOS EN EL PARTIDO Y EN LOS ENTRENAMIENTOS Y UN POCO DE COMPAÑERISMO.QUE PARA QUE FUNCIONEMOS TODOS HAY QUE IR TODOS A UNA.
    LASTIMA EL EMPATE DEL SABADO, PODIAMOS HABER GANADO.

    CRISTIAN

    ResponElimina
  4. estoy de acuerdo en que hay jugadores que en el campo sobran ya que no ayudan en nada solo en hacer bulto

    ResponElimina
  5. es muy facil dejarlo en anonimo...si no estais conformes con lo que hace o dice el mister se lo decis que tambien se puede opinar y si tiene a alguien en el equipo no creo que sobre aunque disponga de pocos minutos en el partido...por ejemplo yo jugue pocos minutos y claro que me enfade pero es lo que hay el mister tendra sus razones tampoco creo que se merezca todo malas criticas si hay equipo en parte es por el tambien... bueno cara el proximo partido tenemos que estar seguros de nosotros que ya se ha visto que si apretamos somos superiores a todos los equipos contra los que hemos jugado pero no estamos concluyendo con goles todas las oportunidades...se le puede llamar mala suerte

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.