dimecres, 28 d’octubre del 2009

Un empat amb sabor a victòria!

Aquest partit ha passat a la inversa que els altres, mal començament de partit (1-3) i remuntada amb bon joc i on només la mala sort va impedir la victòria local.

El partit no va començar gens bé, on una errada defensiva de Larios va ocasionar el primer gol del Morell. Als pocs minuts una genialitat de Zorro va igualar el marcador però l'equip visitant és va tornar a avançar abans d'acabar la primera part.

Només començar la segona part, la Pobla va millorar, però després d'un corner ben defensat per l'equip, el rebuig va anar a peus d'un jugador del Morell i va batre a Kike, que no va poder fer res per evitar-ho.

En aquest moment, l'equip va començar a moure la pilota amb tranquil·litat i força fluïdesa i lluitant amb intensitat a l'hora de recuperar la bola. Així és van començar a crear oportunitats i primer Vaquero i després Pollo amb un gol de bandera van empatar el partit. I als minuts finals entre moltes ocasions n'hi va haver una de Vaquero que va sortir fregant el pal, que hagués ficat la cirera al pastis de la remuntada.

Esperem que aquesta segona part tingui continuïtat el diumenge al camp del Segur de Calafell