dijous, 8 d’octubre del 2009

Derrota... inespearada?

A una setmana de començar la lliga, La Pobla perd el primer partit. Potser per a la gent és una sorpresa, ja que la trajectòria de l'equip aquesta pre-temporada a sigut immillorable, però pels jugadors, especialment els veterans, és un tema que ja es veia vindre donada la relaxació en els últims entrenaments.

Així, que això ho mirarem com a una cosa positiva, per poder començar la lliga amb els peus a terra i amb el sacrifici d'aquest estiu.

Tot i que el partit va començar bé per la Pobla, que es va avançar als 10 minuts del partit, l'equip és va veure superat en tot moment pel Vila-rodona, no per un tema de qualitat dels jugadors, si no per la empenta que va mostrar l'equip visitant i la falta de tensió dels locals.

El Vila-rodona no va tardar en empatar el partit al transformar un penal comés pel Parera i abans de la mitja part, ja li va donar el tomb al marcador.
A la segona part, l'equip va millorar en el posicionament i va mostrar una mica més d'agressivitat sobre el camp, però no el suficient davant un Vila-rodona conservador que fins i tot va augmentar la seva renda.

Així que 1-3 i la Pobla, en el primer partit que perd, queda eliminada del I Torneig de La Pobla de Montornès.