dimarts, 22 de setembre del 2009

La Pobla 4 -1 Creixell

La Pobla torna a guanyar tot i fer un mal partit. Aquest cop el rival era de la mateixa categoria, el Creixell de 3r. Regional.

Va ser un partit estrany, hi havia moltes baixes com Pollo, Sardà i Palles, però també faltaven els dos entrenadors, Txetxu i Cristian. Potser aquesta va ser la raó del cert descontrol que hi havia al partit, però tot i així, l'equip va demostrar el que ha anat fent fins ara.

Lluita, orgull i solidesa defensiva, aquestes son unes de les armes més importants de l'equip, i això va fer que al minut 30 el marcador fos de 2-0, destacant el primer gol de Jonathan lluitant de cap una pilota impossible per obrir el marcador i als pocs minuts una gran jugada de Pichi va situar a la Pobla en una avantatge molt còmoda.

A la segona part es va trencar la imbatibilitat dels últims partits en la jugada "tonta" del partit, l'àrbit va pitar una sessió al porter que els jugadors del Creixell van treure ràpidament i van situar el marcador amb el 2-1.

Tot i així la Pobla va seguir amb la tranquil.litat avitual i va seguir amb la mateixa empenta de sempre marcant dos gols més, l'últim de penal transformat per Larios després d'una altra gran jugada del lateral esquerra Pitxi.

Aquest partit també va debutar com a porter Parera, demostrant que li ficarà complicat als entrenadors a l'hora de decidir-se per un dels porters.