dilluns, 16 de novembre del 2009

2-2 en un camp complicat com el de la Joventut Bisbalenca

Crònica facilitada per Antonio "Zorro".

Avui la Pobla tenia un partit difícil contra el cinquè classificat, la Joventut Bisbalenca, un equipo molt ràpid i que tocaven molt bé la pilota.

L'alineació inicial de la Pobla va ser Kike a la porteria, a la defensa, amb la baixa de Larios, jugaven Pichi i Joseph de laterals i Toni i Payes de centrals, al mig camp Eric i Jona, pels costats Àlex i Xavi i en punta Vaquero i Pollo.

El partit l'ha començat dominant la Pobla amb algunes ocasions de Vaquero, que va tenir una bastant clara però que va aturar el porter. El resultat final a la primera part va ser de 0-0.

Al començament de la segona part la Joventut Bisbalenca es va avançar en el marcador. Una mica després el pitxitxi del equip, Pollo, va demostrar la seva categoria i la seva qualitat al llançament de faltes directes, ficant un gol per tota l'escaire.

Després d'uns minuts el porter Kike es va lesionar en un xoc amb un jugador de la Pobla. Al seu lloc va entrar Berni, que a les primeres de canvi va encaixar un gol després d'un llançament de banda que va agafar desprevinguts als jugadors de la Pobla.
A la següent jugada però, Berni va fer una gran aturada que va salvar l'equip d'un altre gol. A falta de 15 minuts Zorro va marcar un gran gol de vaselina.

Quan quedaven 5 minuts més l'afegit, que en teoria havia de ser bastant, l'àrbitre va xiular el final del partit, on segons ell "He sentido que mi integridad física podía ser dañada" o una cosa semblant i sense cap tipus de sentit.

Un empat que no és un resultat dolent per cap dels dos equips però on va semblar que la Pobla podria haver-hi fet una mica més.

Esperem que la lesió de Kike no sigui res greu i pugui tornar amb l'equip la pròxima setmana.