diumenge, 13 de desembre del 2009

Ens posem al dia

Farem un petit resum des de l'últim dia que vam actualitzar.

Primer va venir la victòria davant el Santa Oliva. Una victòria que amb el 3-1 teniem controlat, però que com sempre, vam deixar que es fes el 3-2 per a patir una mica més.

Després va ser el partit que vam descansar. Aquí vam estar tots molt bé, sobre tot el Toni, que d'això de descansar en sap molt.

I como no, el derbi contra la Torre que vam guanyar en un partit històric amb un 6 a 0 contundent. Deixe-me que us expliqui com va ser, més o menys. Sebeu d'aquells partits que surt tot, i que al contrari no li surt res. Doncs això.
S'ha de remarcar la gran feina feta per tot l'equip en la pressió. La clau del partit. Vam ofegar als jugadors claus de la Torre. A més, sumem que molts jugadors van tenir el punt de mira afinat. Els sis gols van ser de jugadors diferents. Destaquem el gols dels dos centrals, Larios i Payas, que van a portar seguretat a la defensa i dos golets.