dilluns, 14 de desembre del 2009

Perafort 2 - 3 La Pobla

Quin partit !!!
Ja el Pollo i el Toni comentaven que sempre que havien anat a Perafort a jugar, el partit havia sigut extrany. I aquest no va ser una excepció.

Ens vam posar amb un 0-2 a la primera part d'una manera molt efectiva: dos arribades, dos gols. Els locals tenien diverses oportunitats que no van aprofitar.

Quan millor estava La Pobla, pataplan, en no res, l'empat a dos. I a partir d'aquí un partit que no acabava de decidir-se per quin equip se l'emportaria. Un 2-3 donava sortida a una cadena de situacions en contra de l'equip poblenc: ens quedem amb un jugador menys per expulsió de Larios quan tallava una jugada de contratac ( vermella directa ), es lesiona Alex, es lesiona Sergio, ...

Tot això i el la mala colocació de l'equip al camp, fa que els últims minuts siguin un monòleg del Perafort on, només Zorro i Vaquero en contats contratacs poden contestar al lloc local.

Diuen que son en aquests partits els que decideixen si has d'estar dalt o a mitja taula. Nosaltres els anem treien, però amb molta feina...

Les notes positives van ser els minuts de Jonathan al mig, el minuts d'Edu com a lateral i els minuts de Santi que va aprofitar per marcar un espectacular gol.

El proper partit contra el Banyeres a casa. Un equip, que si tot continua igual, estarà allà dalt lluitant per l'ascens.