diumenge, 24 de gener del 2010

La Pobla de Montornès 2 - 0 La Nou

Comencem la segona volta amb victòria molt treballada en el derbi del Baix Gaià.

Els de La Nou venien amb una baixa important, el seu devanter Albert Fortuny, i els locals teníem vàries baixes com la de Santi, Vaquero i Toni.

Dos gols d'estratègia, un de còrner ( Zorro ) i un altre de falta directa ( Sardà ), fan que els tres punts es quedin a casa.

Hi ha punts molt interesants a revisar. Berni va jugar es seu segón partit com a titular. Zorro el millor del partit va portar moltíssima lluitas i treball a la part devantera, a part del gol. Completant l'equip atacant Pollo i Marc que, com sempre, van deixar sobre el camp la seva qualitat.

A la mitja Jonathan i Sardà, aquest últim autor del segon gol. Per l'escaire. Això ho fa Messi o Cristiano Ronaldo i tenim gol per semana i mitja. Quin golàs.

Fran a la porteria. Encara que es va notar que venia de la greu lesió, va demostrar la seva ànima de guardameta treient una pilota claríssima de gol, en l'últim moment. Ja ho vaig dir a l'entrenament, el Fran hem recorda al Palop, el porter del Sevilla.

Payas, Larios, Pichi i Javi la linia defensiva que van posar la seva lley en les pilotes aérees i la contundència que ha de tenir un equip capdevanter.

El Txetxu va aprofitar per fer canvis i fer jugar a tots els jugadors.

Destacarem l'actuació del porter visitant, Isaac, que va fer tres parades que el públic ja cantava com a gol.

Tres punts més a l'espera de que han fet al partit Creixell - Banyeres que es jugava a la tarda.

8 comentaris:

  1. Segons la web de la federació Creixell 5 - 0 Banyeres.
    El dimecres es juga el Banyeres - Torredembarra.

    ResponElimina
  2. a mi me dijeron que creixell iva ganando 6-0... bueno esto es fútbol y cada partido, una historia. A darlo todo en todos los partidos que quedan y con ganas de revancha contra el Llorenç!
    Por cierto, el primer gol lo marco yo en el córner de cabeza.
    Gran partido y a seguir luchando chicos!

    ResponElimina
  3. que jornada mas rara, el arboç gana en casa del morell y la pobla de mafumet empata en segur. la pobla no levanta cabeza desde que les ganamos en su casa, se nos pone la cosa medio bien con respecto a los perseguidores, ahora no tenemos que fallarsi queremos seguir ahi arriba.

    ResponElimina
  4. vaya partido de el creixell pero se tendria de aver guardado un par de goles para este finde contra la pobla de mafumet weno si todo va bien ete finde semana nos podemos poner a 1 punto del LIDER si si del creixell por no decir q si no fuera por la federacion podriamos ser los 1ero jejejej pichi

    ResponElimina
  5. dios te escuche pichi xDDD

    ResponElimina
  6. banyeres gano ayer 3-1...

    ResponElimina
  7. ke dices lider....pichi seguiriamos detras a un punto
    JONA

    ResponElimina
  8. quien avisa no es traidor n14 de la nou de gaia jejejej pichi

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.