diumenge, 17 de gener del 2010

La Pobla de Montornès 4 - 1 L'Arboç

Partit trampa.

Sobre el paper havia de ser un partit 'fàcil', però els veterans de l'equip avissàvem al vestuari abans de començar que aquests partits es compliquen quan menys t'ho esperes. Si li sumem que costa concentrar-se i que els jugadors normalment tenen un alt grau de confiança ... tenim com a resultat un partit que no surt com ha de sortir.

No va ser el cas. Tothom es va posar les piles i encara que a l'inici va costar una mica entrar al partit, després ens vam sortir.

Després del que explicaré veureu que no va ser un partit 'normal'. Per començar el mister, Txetxu ( a mi m'agrada escriure-ho amb tx ), va fer canvis de jugadors habituals.

Larios reapareixia a la defensa fent parella amb Payas, després de quasi un mes sense jugar.

Berni jugava titular demostrant la seva versabilitat jugant en diverses posicions durant el partit. Va començar com lateral.

Sergio i Sardà formàven la parella del mig-centro. Ja és la quarta opció que prova en aquesta demarcació. I es que amb Jonathan i Toni, és una de les posicions més reforçades de l'equip.

I la resta que ja solen ser més o menys habituals: Alex, Pichi, Marc, Pollo, Zorro i Kike.

El resultat va anar: 0-1, 1-1, 1-2, 1-3 i 1-4. Destacariem la gran quantitat de faltes i fores de joc que va pitar el colegiat en contra de La Pobla en comparació a l'Arboç. El gol dels visitants ve després de pitar sis faltes seguides en poquíssim temps. Al poc temps de l'empat arriba l'1-2 que va ser clau per la dinàmica del partit.

Com a primera anècdota destaquem la gran actuació de Kike al penalt en contra. Va aguantar fins a l'últim moment per a llençar-se i parar espectacularment el penalt. Això ho Valdès o Casillas i tenim les imatges del penalt durant 1 setmana a La Sexta.

I com a última anècdota Alberto Marina, migcampista i lateral, va haver de sustituïr al nostre porter Kike per lesió. Ja tenim la porteria assegurada.

El jugador destacat:
Xavi Sardà. És el nostre Messi, el nostre Navas. Sembla que no hi es, però et fa tres assistències de gol, un gol, et recupera innumerables pilotes, fa faltes estratègiques, ... Un jugador 100% complert. Un crack. Ja el tenim totalment recuperat de les molèsties del tormell.

La setmana vinent comencem la segona volta contra La Nou a casa. També us podem comunicar que aquesta setmana recuperem a Eric que per culpa d'un accident laboral ha estat un temps 'al dique seco'.

I la mala notícia la tenim per la pèrdua definitiva dels tres puntas contra el Sta. Oliva. Amb el que costa aconseguir 3 punts al camp, altres els aconsegueixen ràpid als despatxos.

Durant la setmana farem una petita valoració del que ha sigut la primera volta.

5 comentaris:

  1. Ja teniu a la vostra disposició una enquesta per valorar com ha anar la primera volta de l'equip.

    Durant la setmana, faré un post sobre la meva valoració de la primera volta i serà en els comentaris d'aquell post on podreu fer la vostra.

    Au, ara comenteu el partit de l'Arboç.

    ResponElimina
  2. sisi, el partido parecia facil pero ellos nos apretaron, surte que reaccionamos rapido i al empezar la segudna parte sentenciamos el partido. aver como va con la Nou.marc

    ResponElimina
  3. la pobla mafumet a empatado. 3-3 txetxu

    ResponElimina
  4. al final toni no has destacado la fenomenal actuacion de Alberto Marina como portero haciendo dos vistas a pelotas que salieron por encima del larguero.

    ResponElimina
  5. Ha sido un partido que se nos puso un poco cuesta arriba, pero a la vez supimos reaccionar, con esto digo que fue un partido bonito de jugar, ahora nos toca recibir a la Nou con mas ganas que nunca, un saludo!

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.