diumenge, 10 de gener del 2010

Mafumet 2 - 3 Montornès, i quin fred !!

Com el Nàstic jugava ahir el dissabte a la tarde, la Pobla de Mafumet va haver de canviar el partit a les 20:15. Si, a les 20:15 del vespre.

Suposo que estàvem entre 0 i 2 graus. Quina rasca !!!

La primera part va acabar amb un 1-3 a favor nostre, amb gols de Vaquero (2), David ( Pollo ). Una primera part molt igualada i disputada. Es va notar per la tensió que es vivia a ambdues banquetes. I com no podia ser d'una altra manera, Vaquero que va lluitar fins al final per marcar el gol, David amb un gol de murri que no va demanar barrera en una falta i va aprofitar que el porter local anava a colocar als seus companys per a txutar a porta vuida, i per últim el gol de Vaquero per velocitat i lluita.

Molt bona feina feta pels mitjos i per la defensa que va donar molt poques alternativesa una de les devanteres més eficients de la categoria. I Kike a la porteria donant la seguretat a la que ens té acostumats amb bones intervencions.

La segona part, es va desmadrar tot. Es va obrir el partit i les alternatives en joc es van anar succeïnt. El segón gol va arribar al minut 92 quan estàvem intentant assimilar els últims canvis que vam fer i la gran quantitat de faltes en contra que ens van pitar a l'últim tram del partit.

Bé, tres punts més que ens fan pujar alguna posició i a la espera de fer aquest dissabte l'últim partit de la primera volta a casa contra l'Arboç.

8 comentaris:

  1. zorro no marco,diria ke fueron los dos de vakero y uno de pollo...bueno eso que somos los mejores :D jeje y ke sigamos asi. torre 0 creixell 5 hay ke seguir luxando.
    Jonny

    ResponElimina
  2. si ke marco si ke marco zorro xD FORÇA BARÇAAA MESSIIII
    Jonny

    ResponElimina
  3. felicidades cabronazos... veo que no me echais de menos jejeje

    ResponElimina
  4. En declaracions d'aquest matí a Ona La Torre, encara que s'equivoquen dient que el partit entre les pobles es va suspendre, remarquen el bon paper que estem fent.

    Nosaltres, poc a poc i sense fer soroll.

    Toni.

    ResponElimina
  5. eeeeeeeeh marque yo los dos eeeh! ajajaja no me kiteis goles jajaja alee viva la pobla

    vaquero.

    ResponElimina
  6. somos los mejores y jugando en condiciones pobres sin cesped i sin focos, buen solo con dos, imaginaos si tubieramos un campo en condiciones. Solo hos digo: "TEMBLAAAAR"

    javi

    ResponElimina
  7. Que hariamos sin ti Javi....

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.