dimarts, 20 d’abril del 2010

Banyeres 1 - 1 La Pobla de Montornès

Partit de respecte.

Dos equips que van demostrar al terreny de joc el respecte que este tenien mutuament. Equips que lluiten per l'ascens i de característica principal semblant: equip veterà amb experiència i ben posicionat al camp.

La consigna per tots dos equips semblaven iguals: darrera no arriscar i evitar errors. A la mitja treball, col·locació i no tenir pèrdues de pilota. I davant aprofitar les poques oportunitats que es puguèssin tenir.

Les jugades a pilota parada i d'estratègia serien peces claus al partit i el que 'ens va marcar la segona part'.

La primera part La Pobla van posar una mica més la balança cap a la nostra banda. Molt ben posicionats i treballadors, el partit estava lligat i controlat. El gol d'Antolin arribava després de lluitar contra els dos centrals del Banyeres en un rebuig defensiu de La Pobla, que tal com he comentat abans, no arriscava al darrera.

Amb l'1-0 i el partit controlat arrivem a la mitja part.

La seogna part va ser totalment diferent. L'expulsió de Marc per doble amonestació ens deixàven amb un jugador menys durant moltíssim temps. El Banyeres amb un més i amb la gran quantitat de faltes en contra que ens va pitar l'àrbitre a 3/4 de camp fèien que el partit es disputés a camp poblenc.

I pataplin, patablan
al minut 88
l'àrbitre pita penalt.

Permeteu-me que faci aquesta petita rima, perquè ja es vèia venir, masses faltes en contra, la majoria molt riguroses per no dir que no ho eren. Com tots els penalts, els que vam participar uns dèiem que no ho era ( encara no sabem a qui li atribueix el penalt l'àrbitre si a Toni o a Antolin, ja que tots dos ens vam anteposar al davanter que va txocar ) i els altres que si, argumentant que encara que no ho fos, ho semblava.

Bé, aquest empat l'únic que aconseguim és estar davant del Banyeres amb els mateixos punts, i segons a la classificació darrera del Bisbalenca que té un partit més.

Sigui com sigui, la lliga ens la juguem el partit d'aquest dissabte contra La Pobla de Mafumet, que si ens guanya també tindria possiblitas d'estar allà dalt per lluitar a l'últim partit per pujar de categoria. I ja van tre finals: La Torre, Banyeres i ara La Pobla de Mafumet.

Us amntindrem informats...

3 comentaris:

  1. gran partido , y son esos partidos que de verdad gusta jugar,yo solo queria pedir perdon por la expulsion , pq se k el ekipo sufrio muxo cuando eramos uno menos y kizas , con igualdad de jugadores ubiese sido otra historia el partido..lo siento y aora a ir a muerte estos dos partidos k kedan.MARC

    ResponElimina
  2. deciros que fue un gran partido QUIQUE estuvo fantastico¡¡¡ .
    la pena es que uno esta dejandose la piel en el campo y fuera de el para que luego venga un individuo y nos fastidie algo que por derecho nos pertenece ,porque en esta liga si hay algun equipo que ha tenido percances ese ha sido el nuestro "la pobla de montornes" nos fastidian 3 puntos por un lado,la expulsion del creixell lo unico que ha echo ha sido perjudicarnos y si contamos todos los arbitros que han abusado de nuestros jugadores ya pa que hablar¡¡¡¡.
    SOLUCION:
    crecerse ante la adversidad y demostrar a todos que contra viento y marea la POBLA sera campeona¡¡¡¡¡¡
    AMUNT POBLAA¡¡¡¡¡¡¡

    BEGOÑA

    ResponElimina
  3. vamos kike q sin ti no estariamos luchando por se campeones de liga

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.