dimarts, 27 d’abril del 2010

La Pobla de Montornès 0 - 1 La Pobla de Mafumet

Al final, no ha pogut ser.

Em perdut una de les finals que havíem de guanyar obligatòriament. I ja per segón partit consecutiu, decisions arbitrals ens tallen les ales.

Si ben és cert que la falta de punteria ( i de puteria ) en aquest partit ens ha marcat, he de manifestar la meva quixa personal a que no hem rebut el mateix tractament en l'arbitratge que contra els equips contra els que hem jugat. Pot sonar a excusa, però el dia del Banyeres una expulsió, contínues faltes a 3/4 en contra que no eren ni per casualitat i un penalt al minut 90, ara contra La Pobla una expulsió quan més atacàvem i millor estàvem posats per una jugada que l'àrbitre ni va poder veure ... però clar, les queixes per part visitant pesen més que les nostres.

És l'únic partit que em acabat a 0 al marcador. Casualitat ? pot se si. Penso que a l'igual que en el partit del Banyeres si que vam estar al nivell, en aquest últim ni ho vam estar a la primera ni l'àrbitre ens va deixar estar a la segona.

Bé, un somni bonic que s'acava, però que no ha de tacar la boníssima tasca que em realitzat i diexar clar que em estat lluitant fins a l'últim moment.

Penso que em deixat a La Pobla en la lluita per l'ascens fins a l'últim moment, i això el primer any. Enhorabona per la bona tasca realitzada, i potser l'any vinent tenim més sort.

5 comentaris:

  1. VA que queda un partit i encara podem aspirar alguna cosa!!! guanyat i esperan que les altres cedeixin podem fer algu!!

    ResponElimina
  2. estoy de acuerdo con tony,en todo lo que dice en su comentario,es nuestro primer año y nos ha faltado muy poquito,no hay que desanimarse y si este año ha sido bueno el que viene sera mejor,deciros desde aqui que me encantaria que la plantilla de la proxima temporada sea la misma que la de esta,con los grandes y los pequeños todos juntos ,por que creo que todos lo haveis echo fenomenal.¡¡¡ y que nos vemos el sabado en el campo del arboç,y despues a cenar¡¡

    ResponElimina
  3. Pero si sois unos ceRdos jugando, tendrian que haverlo expulsado antes, y sancion por varias agresiones.

    LLORONES

    ResponElimina
  4. Aprende a usar la b y la v y despues vuelve a escribr a ver si se te entiende analfabeto

    ResponElimina
  5. AKIEN LE DICES ESO DE CERDOS I LLORONES A NOSOTROS?

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.