dissabte, 11 de setembre del 2010

Comença la lliga!!

Per fi, aquest diumenge 12 de setembre comença la lliga. És la segona temporada on l'equip s'ha de consolidar i lluitar de nou per l'ascens.

L'equip manté la base de l'any passat però incorpora jugadors joves que han fet pujar el nivell de l'anterior temporada com son Kike i Hurtado del Torredembarra, Berni del Altafulla o Jona del Baix Gaià. També s'ha de destacar la incorporació d'un tercer porter de destacada experiència, Cote, que junt amb Kike i Fran faran que la porteria de la Pobla sigui una de les més segures de la categoria.
També hi ha canvis a la banqueta on Sambonete substitueix a Txetxu, que a partir d'ara serà, entre altres coses, el delegat de l'equip.

Aquesta pre-temporada s'ha de destacar sobretot les nombroses absències als partits, les vacances i les feines han privat al equip de fer més rotacions en els enfrontaments.
Tot i això l'equip ha donat la cara en tots els partits, uns amb resultats positius, com els dos partits amb el Vila-rodona (0-2 al seu camp i 3-1 a la Pobla) o el partit contra l'Altafulla (7-0) i d'altres de negatius com el partit al camp d'Icomar (4-1) o al de la Riera (3-2), però tots ells deixant un bon gust de boca i una sensació de feina ben feta per enfrontar la lliga amb total optimisme.

Així que ara toca lluitar com mai per què aquest sigui l'any de la Pobla, per què si volem aconseguir alguna cosa, ho hem de començar a demostrar aquest diumenge al camp del Pla de Santa Maria.

1 comentari:

  1. També s'ha incorporat a l'equip Dani, el central dels Pallaresos, rival a la jornada 2.

    I des del bloc desitjem sort als jugadors que, per diversos motius, no jugaran aquest any a la Pobla.
    Com Toni, que a partir d'ara es dedicarà a tasques periodístiques. Tots desitjem que no tinguis cap lesió amb el teclat ni el ratoli...

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.