diumenge, 12 de setembre del 2010

El Pla de Santa Maria 4-3 La Pobla de Montornès

Atracament, "robo"... son adjectius dels quals s'abusa molt en el món del esport, sobretot en el futbol, però és que només així és pot explicar el primer partit de lliga. Bé, injust també seria un bon adjectiu.

L'equip no va començar massa bé el partit i els locals es van avançar en el marcador, però quan La Pobla és va acomodar al camp i es va acostumar a la gespa, va començar a fer el bon joc de la temporada passada i amb dos gols d'Antolin, un de penal i l'altre de murri, va donar el tomb al marcador.

A partir de la segona part (després que el delegant del equip local s'estigues tot el descans amb l'àrbit) comença l'espectacle del senyor? àrbit.

No soc partidari de criticar-los un cop ja s'ha acabat el partit, però aquest individu estava massa interessat en donar-li la volta al partit, un primer gol on dos o tres jugadors estan en fora de joc de més de 4 metres, contrarestat per Pollo, el segueix un penal pitat a Pitxi a més de dos metres fora de l'àrea, que ni els jugadors locals és van queixar donant per fet que seria una falta com tantes que ja havia pitat.

Comentaris com "y más que os voy a pitar de penalits" o targetes a Pollo, Sardà, Sergio, Cote, Antolin... per... protestar? o dos expulsions (Pitxi i Marc), han fet treure de polleguera a l'equip i ha fet que acabes encaixant un quart gol quan ho estava donant tot per empatar el partit.

Tot i així, no es pot recriminar res de res als jugadors ni al cos tècnic. L'equip a jugat com s'espera d'ell i avui hagués sigut de tota justícia puntuar a un camp on pocs altres equips ho faran.

Esperem que a partir d'ara els partits els guanyem o els perdem nosaltres... i aquest any si que ens deixin, amb justicia, lluitar per la lliga i per l'ascens.

37 comentaris:

  1. El penalt pitat a favor de la Pobla, primer l'àrbitre pita joc perillós, i després penalt (raro també). El segon gol, el davanter controla amb el braç (extrany...) 2,3, 4 faltes de groga/taronja, i ni targeta..... L'àrbitre, poc encertat per els dos costats. Expulsió d'un planenc més que dubtosa (raro altre cop, i a la segona part...) No vau saber "matar" el partit quan ereu un més. S'ha de saber perdre també.

    ResponElimina
  2. sempre la mateixa canço. si guaniem: som uns cracks, pero si perdem: els arbitres.

    ResponElimina
  3. Em sembla molt trist aquesta crònica, sembleu de l'AS, el primer penal que us piten a favor l'arbit aixeca la mà pitant joc perillos i despres canvia pq li vau dir vosaltres. El segon gol ve d'unes mans vostres, no vau parar de protestar coses, a la segona part bastant brtus la veritat. Jo no dic que el pla es mereig els 3 punts potser un empat hagues estat just però que posseu en una crònica que el delegat va estar a la mitja part amb l'arbit i totes aquestes coses em sembla molt trist, assumiu que vau perdre. ah i per cert com et pots inventar que hi va haver un fora de joc amb gol de 4 jugadors de de 3 metres si tansols jugaven amb 1 o 2 puntes i eren 10 al camps???? tu vas veure el partit pq em sembla que no! s'ha de saber perdre i repeteixo que potser un empat hagues estat just.

    ResponElimina
  4. haha robo? feu una mika de gracia dien aixo, simplement son millors que vosaltres i ja esta!

    ResponElimina
  5. yo estuve en el partido y no quiero culpar al arbitro pero teneis que reconocer que el primer gol del pla cuando centra el extremo el balon esta 1 metro fuera del campo y sino preguntar al numero 9 que me lo reconocio ablando con migo en la grada y el penalti que cometemos estamos fuera del area,tambien decir que el penalti que nos pitan a fabor primero pita juego peligroso,estoy deacuerdo,pero mi pregunta seria,,,si al jugador de la pobla le hacen juego peligroso en la misma linea de gol, donde se pondria la barrera dentro de la porteria? enorabuena por la victoria,teneis tambien muy buen equipo

    ResponElimina
  6. "(després que el delegant del equip visitant s'estigues tot el descans amb l'àrbit)" ejm... l'equip visitant ereu vosaltres

    ResponElimina
  7. Francesc Larios i Mercadé. Capità i número 5 de la Pobla de Montornès.13 de setembre del 2010, a les 22:17

    clar que he vist el partit... més que res que jo vaig jugar els 90 minuts. Clar està que si sou els jugadors del Pla...que direu? que tinc raó?
    Si mireu totes les cròniques de l'any passat no n'hi ha ni una que culpi al àrbit...
    I sobre qui és millors, doncs això es veurà al final de lliga no a la primera jornada.

    ResponElimina
  8. aun direis los del pla k el penalti fue dentro del area! y los de 3 o 4 jugadores en fuera de juego fue al sacar una falta y lo vio todo el mundo menos vosotros creo. si el arbitro os beneficia no le direis nada pero no ver lo que paso tampoco.

    ResponElimina
  9. pero vosotros no deberiais haber subido ya el año pasado ??? ala ya veremos si este año tampoco.

    ResponElimina
  10. no se pero creo q estamos todos en tercera no? kdasteis ultimos o que paso?

    ResponElimina
  11. no des por echo ke soy del Pla de Sta. Maria. soy un "FAN" de vuestro equipo. Si quedaron ultimos, y? ke habeis hecho contra los ultimos ?
    Menos llorar con los arbitros, y demostrar en el campo que podeís subir !

    ResponElimina
  12. pareces FAN del arbitro, pk aki no se critica a los jugadores del Pla, pone q son buen equipo. se critica al arbitro y con razon

    ResponElimina
  13. Aqui hi ha comentaris que poden portar a mals entesos, jo soc jugador del Pla i dic que l'àrbitre es va equivocar per tots, el resultat just un empat pel que es va veure al terreny de joc. Desitjo molta sort a la Pobla, tots els que vam veure i estar al partit pensem que teniu equip per pujar de categoria. MOLTA SORT i fins la segona volta. I als que provoquen gresca en els foros que s'ho facin mirar (d'un equip i de l'altre) que al fi i al cap a tots ens uneix una afició, el futbol, i per això som aqui, no per discutir de manera anònima. Salut!

    ResponElimina
  14. bastante triste es celebrar una victoria regalada , cuando lso del pla de santamaria estavais cagaos sin salir de vuestro campo, que poco vais este año , i mas aun jugando al pelotazo.

    ResponElimina
  15. Tant costa d'entendre que els arbitres de tercera regional son lo pitjor?? s'equivoquen i punto, no piten a favor de ningú. La crònica està mooooolt pasada de rosca. Crec que abans d'escriure en nom de tot un equip (i fins i tot en nom d'un poble) s'hauria de saber comptar fins a tres, o almenys esperar al dia següent per escriure, quan els ànims estan més tranquils.

    ResponElimina
  16. VILLARATO CONTRA LA POBLA!!! JUAS JUAS

    ResponElimina
  17. SR. LARIOS diu, "Si mireu totes les cròniques de l'any passat no n'hi ha ni una que culpi al àrbit..."

    Una crònica agafada a l'atzar de lany passat, 27/03/2010
    "Em perdut una de les finals que havíem de guanyar obligatòriament. I ja per segón partit consecutiu, decisions arbitrals ens tallen les ales."
    no haze falta dezir nada mas...

    ResponElimina
  18. exacto, cronicas como esa, puedes coger cualquiera al azar, siempre que sea una derrota y caramba ! siempre sale a "relucir" el arbitro. lo dicho que aprendan a saber perder.

    ResponElimina
  19. Sòc jugador del pla i vec comentaris que realment fan pena. Aixì que penseu que a 3a els arbits són com són, que per algu estan a 3a!!!!! que volem arbits de primera? jejeje es lo que hi ha! i ens toca anar a la nostra i prou.

    Pel crack que diu que juguem al pelotazo! potser tu saps quin tipus de futbol ens va dir que fessim el nostre entrenador??
    Pq ereu més vulnerables! les coses no es fan pq si! potser el vostre entrenador no us ho explicar que és pot jugar de varies maneres i tot no es el tiqui-taca!!

    Mare meva! quin crack!

    Tot i aixi que tingueu sort i a veure si podem pujar els dos equips! ale fins la volta!!!!

    ResponElimina
  20. no subireis ni uno ni el otro por estrellitas.

    ResponElimina
  21. El arbitro fatal, malo malo...., hacía los dos equipos ehhh!!! Aunque La Pobla fue la más afectada, visto desde fuera y desde mi ver. Generalmente el partido lo domino La Pobla, pero hay que reconocer que el Pla también tiene muy buen equipo y se merecio la victoria. No entiendo tantas críticas, desmotrar en el campo lo que hay que demostrar y dejar de picar y chincharos, sois todos compañeros y nos ofrecisteis un partido genial y competitivo. Mucha suerte para los dos equipos y pasar de malos rollos.

    ResponElimina
  22. prou de tonterias..algun comentari amb fa fastic tan per una banda com per un altre,dir que els arbits son dolens per un canto i per l'altre fan lo que poden...dir als jugadors del pla sort i que ja ens beurem a la tornada

    ResponElimina
  23. Veig que aquest any el bloc comença "entretingut".

    Vull remarcar que aquest bloc, ja que l'escric jo, és la meva opinió, i em crec amb la llibertat de queixar-me de que el delegat entrés al vestidor del àrbit igual que ho vaig fer allà mateix a tots dos.
    Puc dir el que l'àrbit va dir, per què entre altres, m'ho va dir a mi, i puc tindre la meva opinió sobre la seva actuació, per què ningú m'ha de discutir el que he vist o penso (que com vaig dir, no recordo arbitratge tant dolent).

    Pot agradar més o menys, però repeteixo, és la meva opinió pel que vaig veure i escoltar sobre el camp.

    I pels jugadors del Pla... en cap moment la crònica diu res dolent de vosaltres, tot i que em sembla curiòs l'interès en justificar-vos.

    Tot i això, espero que tingueu molta sort.

    Espero que els comentaris (dels dos equips) siguin respectuosos, ja que el motiu d'aquest bloc no és enfrontar a ningú.

    ResponElimina
  24. porke no salio el kike ?¿ i sale este nuevo

    ResponElimina
  25. Quina pena que feu! Quan es perd, es perd! i no s'ha de donar les culpes als àrbitres que intenten fer el millor la seva tasca al joc. Esperem que des de tota imparcialitat les disculpes davant el C.E. El Pla de Santa Maria.

    ResponElimina
  26. noticion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!derrota de los galacticos en morell jejejeje!!!!

    ResponElimina
  27. Galacticos??? Aquí els únics que van de galactics sou vosaltres pallassos espatllats!!!

    ResponElimina
  28. huy huy huy!! Quienes eran los que no sabian perder????

    venga tontito, no te enfades que no quedareis peor que el año pasado

    ResponElimina
  29. la veritat quina pena que fan els ultims 4 comentaris els que als an escrit son 2 nens patits....nomes una cosa mes el que posa que som uns pallasos en plural dirli prime que el pallaso es ell..dirli que es un crio que es deixa pica per un altre crio,i no ens posi a tots en el mateix sac,,,,jo no acostumo a escriure masa pero cuan llegeixo aquestas tuntarias que fan fastic ting que dir la meva,,amun pobla bon partit el disabte anem pel bon cami,i si potse prou de escriure vagenadessssss

    ResponElimina
  30. haber tontitos de la pobla a la mitad de liga ya os miraremos desde arriba y seguireis llorando que es lo unico que saveis hacer os dimos un meneo en el campo del pla que lo flipasteis no sabias ni dnd estavais suerte tuvisteis de meter 3 y que conste que os regalemos 2 goles de ventaja para que el partido fuera mas atractivo jejeje (uno del pla) jejeje

    ResponElimina
  31. nosotros nos metemos en vuestra pajina para escribir tonterias??? creo que no, almenos ser mas respetuosos y no metais a todos en el mismo saco,los de la pobla por fabor vale ya!!!, tenemos que pensar en el proximo partido y por fabor aprendamos a respetar si queremos que nos respeten y en cuanto al partido muy bien, se gano a pesar de las bajas, animo pobla

    ResponElimina
  32. la pobla apesta apesta todo ya,y el mister el primero ke va de serio y es un papanatas,el trato con los jugadores es lo mas importante y este tio va de mourinho y se va a comer los mocos este año

    ResponElimina
  33. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  34. esto va pa los espabilaos del pla que mira q sois feos he la liga es mu larga i x que aveis ganao un partido contra nosotros baff eso q es aver ? no me jodas con todos los partidos q quedan yo no diria las tonterias q estais diciendo vosotros vais de algo q aun esta x ver,q sois lo q la union no a querio i el atletic de valls jajaja me rio en buestra cara ya veremos q pasa durante toda la liga i cuando vengais a casa os acordareis de vuestras palabras pero no con peleas no sino con buen futbol i dejar de descutir q esta semana volveis a perder enga segundones

    ResponElimina
  35. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  36. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  37. es penos que la gent hi fiqui culleda! molt trist, insults i menysprear al que a la fi som companys d'un esport que ens agrada a tots! molt trist, però crec que hi ha gent que no son jugadors ni d'un ni l'altre equip i per aixo escriuen el que escriuen. Siguem persones i deixeuvos de rucades. ànims pobla i al final de lliga cadascú estarà on es mereix

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.