dijous, 23 de setembre del 2010

La Pobla de Montornès 3-1 Pallaresos

Dos gols, un d'Antolin i un altre de Vaquero, posava un 2-0 a la mitja hora del partit. Un seguit d'errades de la defensa i de Cote, porter poblenc, van fer que els Pallaresos es trobessin amb el 2-1 que els tornava a posar al partit. Però encara, abans d'arribar al descans, arribaria una jugada que igualava més el matx, l'expulsió del lateral Javi per ser l'últim jugador en una claríssima entrada al davanter que marxava sol.

Així doncs, 2-1 i amb un jugador menys. La Pobla arribava al descans.

A la segona part, un gol més d'Antolin, i fins a quatre expulsions més, Jonathan i dos jugadors van rebre les segones grogues i un tercer jugadors dels Pallaresos una vermella directa.

Els tres primers punts, victòria a casa i és comença a consolidar l'equip. Encara falta la fitxa del Berni i que el Zorro torni a poder anar als entrenaments.

El punt dèbil d'aquest equip, que el conec molt, seran les targetes. Ara amb doble groga et perds el següent partit. Ai que patirem els equips de segona!!!