divendres, 29 d’octubre del 2010

Baix Gaià 2 - 1 La Pobla de Montornès

Torredembarra punxa, Sarralenc i el Morell també... i la Pobla no ho aprofita per ficar-se al capdavant de la classificació.

La Pobla va començar el partit molt motivada i sense deixar ni un sol metre al equip local, pressió i un bon joc col.lectiu feien anar sumant ocasions, però sense fortuna de cara al gol.
La defensa concentrada i contundent feia que Cote tingués uns dels partits més còmodes del campionat.

Tot i així, només Sardà, a centrada de Berni després d'una bonica jugada col·lectiva, va obrir el marcador per anar al descans amb un 0-1.

Tot semblava controlat i que era una bona oportunitat per la Pobla per aconseguir 3 punts més com a visitant, i els primers 20 minuts eren el reflexe de la primera part.
Però en una jugada sense massa perill, Larios controla la pilota i després de relliscar no pot evitar que el davanter, amb rebot inclòs, controles la pilota i encares a Cote on no pot fer res davant la vaselina del jugador del Baix Gaià.

A partir d'aquí la Pobla és va des-composar i va comença a precipitar-se en el seu joc, i tot i poder avançar-se de nou en el marcador va ser el Baix Gaià el que , en un contracop, va capgirar el marcador deixant el 2-1 definitiu.

Els últims minuts La Pobla és va llençar a l'atac però, com la resta de partit, sense fortuna de cara al gol.

I un partit més, moltes i moltes ocasions perdudes per tindre marcadors còmodes i la mala sort de que totes les ocasions en contra acaben en gol.

Aquesta setmana ens visita el Sarralenc, líder provisional del grup, on no hi podrà participar Javi, que per doble amonestació és perdrà el partit.