dissabte, 6 de novembre del 2010

Golejada al líder!!


Tard o d'hora havia d'arribar una golejada, un resultat contundent, i en quin millor moment que amb la visita del líder provisional de la categoria.


Un 4-0 deixa pocs dubtes, però encara menys de la forma amb la que és va jugar el partit.

Des de el primer minut la Pobla va controlar de dalt a baix el partit. L'equip va sortir molt concentrat i als 5 minuts ja és veia la intenció de cada equip, La Pobla a dominar tots els aspectes del joc, i el Sarralenc, a veure-les venir i a esperar la sort al contracop.


La Pobla atacava i atacava però sense finalitzar les jugades de cara a porteria, i el Sarralenc tenia les seves aproximacions però la defensa no va deixar que xutessin ni un sol cop a porteria.


Va ser en una jugada des de la banda, on Marc (ja ha superat l'anèmia!!) va fer una centrada mil·limètrica a Antolin, que, com ja ens te acostumats, no va desaprofitar i va creuar la pilota tal i com baixava fent inútil l'estirada del porter visitant.


Així és va arribar a la mitja part, amb 0-1 i molt bon joc, però que no allunyava els fantasmes de l'anterior jornada, on amb unes condicions similars és va deixar escapar els 3 punts.

Però aquest cop La Pobla va demostrar tindre apresa la lliçó i va sortir més concentrada que mai, i va aguantar l'empenta del Sarralenc per igualar el matx.


El partit estava encara obert quan Cote va fer una magnifica parada en una falta en contra, que va ser l'única oportunitat clara dels visitants, però que podria haver complicat molt les coses.

Després d'aquesta oportunitat el Sarralenc és va esvair del tot i La Pobla va jugar els seus millors minuts, i en una jugada col·lectiva on van intervindre diversos jugadors, Antolin va fer el segon gol, aquest de cap.


El marcador ja era còmode, però en lloc de relaxar-se tot va seguir igual, l'equip pressionava i ho lluitava tot i això va permetre a Antolin, repetint de cap, fer el seu primer hattrick de la temporada.


I en ple festival del equip, Hurtado va ficar el seu granet de sorra amb un gran gol. Després que la defensa visitant rebutges la pilota, Carlos, sense pràcticament carregar la cama, va xutar la pilota marcant de fora de l'àrea. És d'aquells gols que tal i com surt la pilota ja veus la trajectòria i el comences a celebrar tot i que sembli que vagui a càmera lenta.


I així, amb un 4-0, La Pobla signa el millor partit de la temporada, i es carrega de moral per visitar el Rocafort, que no ha perdut cap partit com a local.


Aquesta jornada no podrem comptar amb Payes, que acumula la cinquena targeta groga i tindrà que veure el partit per Tv3.

5 comentaris:

  1. jugando asi y con esa motivacion que tuvisteis uno se siente orgulloso de ser aficionado de la pobla,es mas...si la segunda parte que hicisteis lo hace el madrid el diario marca hablaria de los 45 minutos mas hermosos de futbol.Jugadores de la pobla,seguir asi,partido a partido,esta tarde nos vemos en rocafort que es un equipo muy fuerte en su campo donde aun no a perdido ni un punto,animo y a por ellos...

    ResponElimina
  2. ANEM UNA MICA TARD AMB LES CRÒNIQUES LARIOS, SEMBLA EL PARTIT D´AHIR AMB EL DELANTER DEL ROQUEFORT QUE ARRIVAVES TARD (es broma, jo crec que et vol motivar)

    ResponElimina
  3. PETIT COMENTARI DIR QUE ELS DE SERRAL NI LA VAN RASCA,PARTIDAS DE LA POBLA,CONTRA ROQUEFORT UN ALTRE VICTORIA DE MERIT,EL EQUIP VA BE,EN CANVI LA PART NEGATIVA FRAN PORTE A PLEGAT,SESENTA RUMORS DE ALGUN ALTRE FIXATGE QUE VOL FER EL MISTER CUAN NO FA FALTE,CREC QUE ALGUN JUGADOR MES PLEGARA EXEMPLE QUIQUE PORTE ESTA A PUNT,DIR UNA COSA MISTER FESTO MIRA UN EQUIP QUE VA BE ESTA UNIT JUGA BE NO AL TRENQUIS...JA VAIG A VISAR FA UN TEMPS I SEMBLA QUE NO ME EQUIVOCAT,,,DEMANO AL PRESI UNA COSA PROU SINO NOSE COM ACABAREM I LA VERITAT SEMBLA QUE PODEM ASPIRA A ALGO......

    ResponElimina
  4. Larios ke passa am la cronica de rocafort,espavila tio,jeje...la noticia positiva es ke sembla ke en xavi sarda per fi pot jugar 2 partits seguits!!!!

    Antolin.

    ResponElimina
  5. NO ENS FIQUEM NERVIOSOS ,EL PRESI HA DE SER EL QUE PARLI AMB EL MISTER, ESTEM CONTENTS AMB EN BASS I EN MAMAT PERÒ NO PODEM PERDRE L´ESCÈNCIA DE LA POBLA . QUE L´ANY PASSAT SI NO ENS ROBEN ALS "DESPATXOS" GUANYEM LA LLIGA. I AQUEST ANY ESPORTIVAMENT CREC QUE ANEM A MÉS, L´ÚNIC QUE EM PREOCUPA FORÇA ES LA SEQUERA GOLEJADORA DEL SERGI ANTOLIN.

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.