dimecres, 10 de novembre del 2010

Rocafort 0-1 La Pobla de Montornès

La Pobla venia d'una important victòria davant el Sarralenc, i el Rocafort no havia cedit ni un sol punt al seu camp. Així es plantejava un dels partits més interessants de la jornada.

El camp petit i el fort vent no afavorien en res a l'equip, però des de el primer minut va atacar amb la intensitat amb la que ho ha fet en els últims partits.

I l'historia... la mateixa, innumerables ocasions en atac però sense materialitzar-les, o s'escorria la pilota entre les cames dels davanters, o si no, el pal o el porter impedien un marcador que fes justícia al joc.

Va ser en un rebuig de la defensa, que va caure a peus de Pitxi , que des de fora de l'àrea va xutar la pilota creuada marcant el que seria l'únic gol del partit.

I, per segon partit consecutiu, la porteria a 0. La defensa no va deixar que el Rocafort s'apropes, però si ho feia en alguna jugada puntual, apareixia un fenomenal Cote, que ja comença a tindre la confiança necessària per fer partits tan complerts com aquest i donar seguretat a la defensa i a l'equip.

La segona part és pot resumir ràpid, ocasions i més ocasions perdudes de la Pobla i una sola ocasió clara del Rocafort, que després de tocar el pal, Marc i després Kike van impedir el que hagués sigut un més que injust empat.

Pel partit de Vila-rodona no és podrà comptar amb Pollo, que al veure la cinquena targeta groga te un partit de suspensió.

1 comentari:

  1. el diumenge va ser un partit clau, no gaires equips guanyaran al camp de l´olimpiacos, viatge llarg tranvordos de avions, l´afició molt damunt i amb mangales tot un infern.

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.