diumenge, 17 d’octubre del 2010

La Pobla de Montornès 2 - 0 Llorenç del Pendès

Bon partit i a casa... i nova victòria i amb aquesta ja en van 5 de consecutives.

Aquest partit s'ha de destacar per diversos motius. És el primer partit que deixem la porteria a 0 (ja tocava després de ser l'equip menys golejat en l'anterior temporada) i per fi, hem acabat el partit amb 11 jugadors, és a dir, que recuperant a Sardà que estava sancionat, la setmana que ve contra el Baix Gaià disposarem de tots els jugadors.

El partit va ser molt igualat, el Llorenç estava molt ben posicionat sobre el camp, amb les línies juntes i dificultava molt el joc. La Pobla no va tindre pressa i sense arriscar massa en el seu joc, va esperar la seva oportunitat, que va vindre en una jugada fantàstica d'Antolin, que després de desfer-se de 4 jugadors visitants, va fer una paret amb Pollo que el va deixar sol dins l'àrea i va afusellar el porter visitant, situant l'1-o amb el que es va anar al descans, tot i que es va tindre alguna oportunitat més per ampliar el marcador.

A la segona part El Llorenç va sortit a l'atac, i tot i que durant uns minuts La Pobla no va jugar a res, no es va patir massa en defensa, l'equip va estar ben col·locat sobre el terreny de joc i anava creant diverses oportunitats per sentenciar el partit (com una rematada de corner de Palles que va sortit fregant el pal), però no va ser fins al final del partit on, de nou, Antolin va situarl el 2-o definitiu, aquest cop de penal comés sobre ell mateix.

En definitiva, gran victòria davant d'un bon equip i a seguir la lluita per escalar posicions a la classificació.

17 comentaris:

  1. bon partit, ja que el presi no s´estira i han tocat dos pernils que han quedat a casa potser s´haurien de menjar, jo porto el cava. xavi

    ResponElimina
  2. muy bien el partido contra llorens, ahora a pensar en el baix gaia que es el proximo partido y primer derbi,ademas los equipos que van en cabeza no pinchan y nosotros no podemos perder si queremos estar en la zona alta...PORFABOR no nos fijemos en la clasificacion,el baix gaia tiene muy buen equipo y un derbi es un derbi...Animo y a por todas,seguir asi.

    ResponElimina
  3. Buen partido chicos, bien en defensa, bien en el medio, bien en ataque. os mereceis la victoria.

    ResponElimina
  4. ahora veremos si sois tan buenos con los equipos que vienen baix gaia y serralenc que son un equipazo y os ponen a caldo

    ResponElimina
  5. Si el del 4 comentario es del pla de santamaria... creo que por aquí sobra además de que primero se debería de mirar en un espejo perdiendo contra el pallaresos... en caso de que no sea del Pla, lo siento para los del pla y para quien lo haya puesto, solo pedirle tranquilidad, todo llega, a ver quien pone a caldo a quien =)

    ResponElimina
  6. jajajaj menudos cojos los del pla de santamaria, que pasa que si no os regalan penaltis no ganais o q?ajajajaj TONTOS!

    ResponElimina
  7. Que alguien hable de los jugadores, tipo 1x1 como hace el SPORT no? asi los que no vemos el partido sabemos algo mas de vosotros.
    si no del partido del jugador en si, para saber como sois

    ResponElimina
  8. voldria fer un petit comentari,atencio capita de l'equip i president del club se esta crean una mica de mal envient en el vestidor entre alguns jugadors i mister ja vaig avisar fa un temps,se sentan comentaris de que jo plego que el mister critica als jugadors pel derrera etc etc,ja an plegat alguns jugadors ja vaig dir que no serian els ultims i alfinal tindre rao,i se esta veien per eixemple avui dimarts 11 jugadors a entrena i sort que l'equip va be,personal ment crec que el mister no porta molt be el tracte amb els jugadors,es una opinio personal,,,,, no soc qui hus panseu jaja

    ResponElimina
  9. quins jugadors han plegat respecte a la temporada pasada?

    ResponElimina
  10. toni rodriguez (dinamo de kiev) alberto (bayer cusa tgn) eric (logroñes) dani (nou d`aquest any no s´adaptat i a tornat al river plate) alex(fitxatge d´hivern del chelsea) jonathan(roma)
    sergio i fran (estan complint 2 mesos de sanció per dopping despres de varios controls sorpresa, ells diuen que era una parrillada de carn)

    ResponElimina
  11. per cert m´he deixat el mister chechu que està de seleccionador a l´afganistan i el coordinador sega que porta l´equip de dones de brasil

    ResponElimina
  12. esa pobla!! aqest cap d setmana ens mengem el baix gaia i ens colokem amunt. foteuvos els dl pla kenkara viviu d la vostra victoria contra naltrus MARICONES!!

    ResponElimina
  13. encara tenim una baixa mes respecte l´any passat es en santi, però com que encara te fitxa no el contem doncs està lesionat de gravetat(te la cigala torta), i entre ell i la novia estan intentant tornar a ficar-la recta.

    ResponElimina
  14. jajaja que cabrones x dopping no? no fran alfinal se queda me yamo el mister i me quedo :)

    ResponElimina
  15. aki va un analisis de l'equip (1x1):
    cote: no para ni als taxis
    kike (porter): s'ha perdut x l'autopista
    fran: no sabe no contesta
    javi: si sa de xocar, ell xoca...
    marc: falta la puesta a punto
    pichi: el noi dels rebots
    larios: el tripode
    pages:no coments, ultimamen no juga gaire
    kike: el doble de vaquero
    hurtado: el segon tripode
    sarda: un si i un expulsat...un si un....
    pollo: per reis li comprem una pilota per ell sol
    zorro: atacan be, po en defensa ezo k es??
    berni: encara esta a l'edat del pavo
    antolin: mols gols po poc cap
    vaquero: el guia d'en kike
    jona: el ausente

    cos tecnic
    mister: li falta ma dreta
    miguel: bon jan = paperina
    ramon: millor porter, si li fesin fitxa k tremolin els porters
    presi:el pacificador dels arbits
    chechu: la dona no el deixa venir

    ResponElimina
  16. como se nota que eres el pages ahora eres tu el caracol del equipo heee jajajaja

    ResponElimina
  17. alex ya ha dejado de ser del ekipo?

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.