diumenge, 17 d’octubre del 2010

Comença la lliga de futbol femení!!

Aquest cap de setmana ha començar la lliga femenina i La Pobla ha començar perden per 14-0 davant Puigpelat.

El partit ha sigut clarament dominat per l'equip local, la primera part ha acabat amb el resultat de 9-0 i tot que a la segona part l'equip ha sortit amb més ganes i més motivada ja era tard per fer-hi res i no han pogut evitar el resultat final, tot i que vam tindre dos claríssimes ocasions per obrir el marcador. (una d'elles va acabar al pal).

També comentar que l'equip local va tindre un detall d'allò més lleig. Quan el marcador ja marcava un 12-0, en una falta al seu favor, no van esperar a que la nostra portera es col·loques al seu lloc, aprofitant-ho per marcar de nou. Gol vàlid, però amb el resultat clarament favorable per a elles i saben que nosaltres som principiants, és un detall molt lleig.

Tenim un llarg recorregut per davant, però amb esforç i voluntat i l'ajuda dels entrenadors aconseguirem millorar.

Us esperem el pròxim partit a casa a les 19h. contra el Reus.