dilluns, 11 d’octubre del 2010

L'aborç 1-2 La Pobla de Montornès

Nova victòria, aquesta, passada per aigua. En un camp difícil com és el camp de l'Aborç, l'equip per fi a fet un partit d'allò més complert.

El partit ha començat com molts altres, els 20 primers minuts de domini total de La Pobla i a la primera aproximació del equip local 1-0. Xut llunyà, parada de Cote i el davanter, molt murri, aprofita la pilota morta a l'àrea petita per avançar el seu equip.

Per empitjorar-ho una mica més, just després del 1-0 la pluja a començat a apretar i ha deixat el terreny entollat dificultant el joc tècnic de jugadors com Pollo, Sardà o Hurtado. Tot i això, l'equip s'ha adaptat totalment al terreny i a començat a fer un joc més directe, i així, en una recuperació al mig del camp per Sardà s'ha convertit ràpidament en una jugada d'atac finalitzada per Vaquero i deixant l'1-1 per arribar al descans.

A la segona part l'equip ha sortit mentalitzat i no s'ha adormit en cap moment, la defensa no ha deixat que xutessin ni un sol cop i ha estat contundent i segura. El mig del camp i la davantera també ho ha lluitat tot, però no hi havia manera de finalitzar les jugades per les dificultats que suposava un terreny entollat i un equip local que en cap moment ha donat per perdut el partit.

El gol ha arribat de corner, llençat per Sarda i rematat de cap per Larios, que suposava l'1-2 definitiu. Després La Pobla ha matat el partit i ha defensat el resultat amb ordre i tranquil·litat.

Sardà és perdrà el pròxim partit per doble amonestació (molt rigoroses les dues targetes).

10 comentaris:

  1. aquien se le ha ocurido hacer las papeletas de la loteria a 2e y 1e de donativo resulta que si quieres conprar un decimo te has de gastar 30e no es abusivo? si que estais mal de fondos? quereis decir que vendereis mucha a ese precio?

    ResponElimina
  2. tampoco te vas a arruinar por dar 10 euros al club, es cuetion de colaborar y si la gente colabora podremos liquidar los contratos millonarios de los jugadores

    ResponElimina
  3. a ver son 10e por la loteria despues si te haces socio son 20 y no tienes mingun beneficio ni preferencia ni nada despues esta el sorteo de cada vez que juegan en casa ,la publicidad,lo del ayuntamiento etc.... no quieres decir que abusan un poco ah me lo dejaba la inscricion de los crios que juegan a futbol sala piensa un poco si no es abusivo lo de 1e por papaleta que es un 50por cien que se llevan tu mismo

    ResponElimina
  4. Aquesta setmana no ens podem confiar , que el Llorenç d´aquest any va molt millor que l´any passat(encara que nosaltres 1 punt de 6 l´any passat). Hem de consolidar la millora de joc d´aquesta setmana, i si les fiquéssim dins seria terrible.Ús donaré suport des de la banda. Xavi PD:ESTIC PERSEGUIT PER L´ESTAMENT ARBITRAL VILLAR DIMISSIÓ

    ResponElimina
  5. es OPCIONAL, repito.... la loteria es OPCIONAL,
    y bueno estaría bien que los próximos comentarios estén relacionados con el partido no?
    por si no ha quedado claro es OPCIONAL

    ResponElimina
  6. A los que ven abusivo lo de la loteria.¿sabes lo que cuestan las fichas de los jugadores y entrenadores? ¿sabes que sin pagar esas fichas no puedes jugar? ¿sabes lo que cuesta cada arbitraje? ¿sabes lo que cuesta cada targeta? ¿sabes lo que cuesta cada balon? ¿sabes que cada partido en casa perdemos o pinchamos una media de 5 balones por partido porque todavia no esta puesta la red que evitaria que se perdiesen y se pinchasen? ¿ sabes que del presupuesto que se da al ayuntamiento lo que entregan ellos? no se te pasara por la cabeza que el ayuntamiento cubre todos los gastos, ellos dan lo que buenamente pueden.¿sabes cuantos equipos hay en la pobla? solo te quiero decir que es muy facil decir abusivo cuando no se sabe todo el coste que lleva mantener esto, y ya aprovecho para dar las gracias a todos los que hacen posible que la pobla tenga futbol sin ningun animo de lucro tan solo pasarlo bien que es de lo que se trata y evitar que los chavales se vallan a otros pueblos a practicar el futbol,gracias a la aficcion que es la mas numerosa de la regional,gracias a todos.

    ResponElimina
  7. regaleu un dècim de loteria al pesat aque dels comentaris i fins despres del sorteig de Nadal no cla que escrigui més!!! que després dirà que no li va tocar el dècim

    ResponElimina
  8. NOSOTROS TE QUEREMOS ALEX QUEDATE, NOSOTROS TE QUEREMOS ALEX QUEDATE,ALEX QUEDATE.de tota la plantilla (suposo),

    ResponElimina
  9. CREC QUE EL MISTER SE EQUIVOCA EN ALGUNAS COSES,L'ANY PASAT VAM CREAR UN GRUP BASTAN BO DE JUGADORS Y DE COMPANYS Y EL MISTER L'ASTA TRENCAN EXEMPLE ALEX QUE A PLEGAT,QUIQUE PORTER QUE NO SABEM RES DE ELL Y ALGUN MES Y CREC QUE NO SERAN ELS ULTIMS,,,Y PORTAN EL MISTER ALGUN JUGADOR QUE ENTRENA DOS DIAS Y JA EL FA JUGAR,LA GENT DE LA POBLA LO QUE VOL VEURA SON JUGADORS DE LA POBLA NO DE FORA,PERQUE A LA POBLA YA JUGADORS NO CAL ANAR A FORA A BUSCALS,Y TAMBE VOLDRIA CRITICA UNA COSA EL EQUIP TITULAR ES DIU AL MATEIX DIA DE PARTIT I NO PER EIXEMPLE ELS DIJOUS COM FA EL MISTER,¡¡¡AMB QUINAS GANES ENTRENAN ELS RESERVES EL DIVENDRES SI YA SABEN QUE SEURAN A LA BANQUETA¡¡¡¡ DIR ALEX SORT AJALA TO REPENSESIS ANYORARE EL TEU CULET JAJA IMAGINAT QUI SOC...Y PER FAVOR QUE ALGU TRUQUI AL QUIQUE QUE ENS FARA FALTA..........

    ResponElimina
  10. NOMÉS DIR QUE MOLTES GRÀCIES A TOTS. QUE SAPIGUEU QUE NO M'EN VAIG PER RES MÉS QUE NO SIGUI VOLER JUGAR A FUTBOL EM SAP GREU QUE NO SIGUI DEFENSAN LA POBLA DE MONTORNES!
    I SI...TROBARAS A FALTAR EL MEU CULET DIMARTS, DIJOUS I DIVENDRES PERO ALGUN ALTRE DIA ENS PODEM VEURE EEH!!! JAJAJA NOMES ESPERO QUE ENTENGUEU LA MEVA SITUACIO I QUE SEGUIU JUGANT I GUANYANT COM HO ESTEU FENT QUE EL DISABTE VAIG VENIR I NO VAIG VEURE CAP PENCARTA DE ALEX QUEDATE EH!!! JAJAJA SORT ;)

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.