dissabte, 19 de febrer del 2011

6 punts de 9 possibles fan lider a la Pobla!

Després de la inesperada? derrota al camp d'un Pallaresos a l'alça (2-1), l'equip no ha baixat el cap i a guanyat els seus següents partits, amb contundència contra el Constantí (5-0) i amb ofici al camp de la Cusa-La Granja (2-3) on tot hi anar-hi amb innumerables baixes l'equip va donar al cara en tot moment.

Això, juntament amb les ensopegades del Sarralenc a casa amb el Vila-rodona (2-2) i del Torredembarra al camp del Pallaresos (3-3), fan que La Pobla de Montornès és situï lider a la classificació empatat a punts amb el Sarralenc i a dos punts per sobre del Torredembarra.

D'aquestes tres jornades s'ha de destacar els tres gols que va fer Jona contra el Constantí, que tot i no estar al 100%, atès que sortia d'una lesió, va demostrar que l'equip te prou gol i que no s'ha d'anar a buscar jugadors a fora.

El proper partit és contra l'Arboç a casa, que tot i que sigui el cuer de la classificació, s'ha d'anar al 100% per evitar sorpreses, per continuar imbatuts a casa i per no perdre la posició cap davantera que ens ha de permetre seguir amb la il.lusió de fer una gran temporada.

8 comentaris:

  1. 9-0 con el Arboç?? q jugabais solos o q??

    ResponElimina
  2. para que luega diga el entrenador y el miguel que si en antolin el equipo no marca goles, vaya dos payasos que dejan que se vaya todo el mundo , donde estan los chavales que habian zorro, alex , vaquero , etc. eso si los negros los tiene como queria DE TITULAR

    ResponElimina
  3. no falteu el respecte i em sembla que tan el Vaquero com el Zorro jugaven bastant, l´últim partit de Vaquero avans de desapareixer va ser titular i l´Alex volia jugar més i va marxar.

    ResponElimina
  4. larios peticion popular, ke ables d ese chaval ke abrio el saco d la goleada a l'arboç, ke luego metio el 2º y ke pa la 2º el mister cambio x miedo a ke le kitase el puesto a alguno d sus titulares. pollo espavila ya!
    buen partido el resto del ekipo xD

    ResponElimina
  5. Anònim, 19 de febrer de 2011 23:07
    ""ke luego metio el 2º y ke pa la 2º el mister cambio x miedo a ke le kitase el puesto a alguno d sus titulares. ""

    Eso no es posible. Hagas lo que hagas.

    ResponElimina
  6. Som liders!! La lliga es nostra!!!!

    ResponElimina
  7. Suposo que aquest anònim que diu que la lliga es nostra deu ser un infiltrat per desprès criticar que ja anem de sobrats, perque cap jugador de la Pobla creu que la lliga ja és nostra, queda tot per fer, estem igual que aquest 4 o 5 equips entre 6 o 7 punts.

    ResponElimina
  8. yo vaig desapareixer, no per no jugar ni per la gent de l'equip, sempre ha hagut molt companyerisme, pro yo vaig aguantar fins que vaig dir prou perque no m'agradaba el que es venia a sobre, l'entrenador obsesionat amb portar gent de fora, on era llavors l'esperit del poble? vam formar l'equip l'any pasat amb gent d'aqui y no vam guanyar per la mínima pero vam fer una molt bona temporada, pero aquest any sentint-ho molt, no el veia molt bo respecte a l'actitud dels entrenadors, yo ya ho vaig dir al seu moment y ho segueixo dient que cuan aixo d'aquest entrenador acabi, m'agradaria tornar y ser ben rebut a l'equip. anims y que acabi be la temporada!
    att: VAQUERO

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.