dilluns, 9 de maig del 2011

La Pobla fa els deures!

3 partits, 3 victòries! 9 punts, 20 gols a favor i només 3 en contra deixen a l'equip en una immillorable situació per afrontar els últims tres partits de lliga.

Primer va ser al camp del creixell, que amb un resultat contundent , 1-9, l'equip va guanyar una sortida, que a priori, per la posició que ocupa a la lliga no tenia que ser massa complicada, però un derbi es un derbi, i s'han de jugar. En aquest partit s'ha de destacar els 4 gols d'Isma.

Després va ser La Bisbalenca, que ocupant la cinquena posició, era un dels rivals més complicats per rebre a casa, però l'equip no va fallar, va fer el seu joc i és va imposar 3-1.

I per últim, aquest cap de setmana, és va anar a Perafort, un camp que sempre se'ns ha ficat complicat el resultat i sempre s'han tret els punt suant de debò. Però ara l'equip està en ratxa, està convençut del seu joc i del seu potencial... i així ho demostra una nova golejada. 1-8 amb 5 gols d'Antolin.

Ara, a falta de tres partits ja es inevitable treure la calculadora, i aquest cap de setmana, al sempre complicat camp del Morell, la pobla pot ser matemàticament equip de 3a Catalana si treu els 3 punts... i campió del torneig si el Torredembarra perd contra la Bisbalenca.

Així que primer a mirar per aconseguir l'ascens...

15 comentaris:

  1. espero q tengais suerte y subais este fin de semana, os lo mereceis.
    luego no se que es mejor si ganar la liga ganando al torredembarra o ver como os hacen el pasillo? jajajaj

    ResponElimina
  2. porfin la cronica,gracias Larios....vamos equipo haber si podemos sumar los proximos 3 puntos,sera muy dificil pero hay que ir a por el partido

    ResponElimina
  3. hay que ganar todos los partidos que quedan por jugar, incluso al Torredembarra aunque ya se suba éste finde, sin piedad!

    ResponElimina
  4. Això ja ho teniu. Felicitats, us ho mereixeu. (David, porter del Sarralenc)

    ResponElimina
  5. Gràcies David, comentaris com el teu o com el del entrenador del Llorenç no fa massa, s'agraeixen després de tants anònims dient que som un club tan despectiu amb els rivals.

    Llàstima que no heu pogut estar lluitant per l'ascens aquest final de lliga.

    Sort i gràcies de nou.

    ResponElimina
  6. Des del Pla també ens volem afegir a felicitar-vos per aquesta magnífica temporada, sens dubte heu estat els més regulars. Nosaltres vam començar malament i això ha estat un lastre important. Pels nostres interessos, encara matemàticament possibles, comptareu amb tot el nostre suport el dia del Torredembarra jeje. Una abraçada gent.
    Jordi Ferré. Dorsal 7 - El Pla de Santa Maria.

    ResponElimina
  7. S´està rumorejant que es possible que puji el millor tercer d´aquesta zona, esperem que així sigui doncs crec que els tres que estem lluitant per pujar hem perdut molt pocs punts i seria el millor tercer.

    ResponElimina
  8. Alguna cosa hem sentit Xavi, la veritat es que seria just pels 3...!

    ResponElimina
  9. La temporada és bona... però encara no hem fet res per celebrar-ho.

    Anem pas a pas i a ficar-hi tot el que fa falta per treure els tres punts al campo del Morell, que no serà pas gens fàcil.

    ResponElimina
  10. pobla q ja som equip de tercera catalana Visca la POBLA i felicitar al jugadors, cos tecnic i aficionats. Com diuen els cules tots units fem força JAJAJAJ PORTERO XUP........LA AJJAJA ANIM POBLA Q ENCARA QUEDA CONFIRMAR SER CAMPIONS DE LLIGAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  11. la bisbalenca se ha presentado con 10 hombres en la torre, patéticos en la pobla hasta los que no jugaban en los últimos partidos por piques se presentaron

    ResponElimina
  12. Sabes que es patetico: Que la Pobla denuncie al Pla por alineacion indebida, cuando a ellos no les influye y encima sin informarse antes porque es mentira. Patetico porque eso mismo es lo que tanto habeis criticado aqui cuendo lo hizo la Torre

    ResponElimina
  13. Tens tota la raó, nosaltres estem tant sorpresos amb les denúncies com la resta, ni n´estem al corrent ni les compartim, i crec que la directiva tampoc, doncs es veu que tenim un entrenador que ho te com una cosa normal anar ficant denúncies sense demanar opinió al club amb la repercusió negativa que te per l´entitat.

    ResponElimina
  14. felicidades a todos los componentes de la pobla de montornes por vuestro ascenso i solo una cosa mas jona,javi i pichi salir del armario jajajajaja es broma compis un saludo

    ResponElimina
  15. por si algunos no os aveis enterao tngo una fisura en el perone asi ke esta temporada ya no vuelvo a jugar, ya nos veremos el sabado contra la torre mucha suerte akipo!!!

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.