dilluns, 16 de maig del 2011

Ja som de 3a Catalana!!!!!

La Pobla de Montornès tenia que guanyar un dels 3 partits que resten del campionat per, matemàticament, pujar de categoria, i a la primera no va deixar escapar l'oportunitat de signar l'ascens i demostrar que és, merescudament, equip de 3a Catalana.


L'escenari no era gens fàcil, El Morell, 7è a la classificació i l'equip menys golejat en presentava al partit sense jugar-si res, és a dir, sense cap pressió.



La Pobla mai havia pujat de categoria, però això no es va notar pas en els jugadors. La primera part va ser seriosa, però sense un gran joc col·lectiu, i com ja és normal aquesta temporada, els nostres davanters van fer internacional el porter rival, que va treure sota els pals les ocasions més clares a peus d'Antolin.


El Morell va tindre dues oportunitats, la primera, després d'una gran jugada individual d'un dels seus jugadors, van poder obrir el marcador, i la segona, que pràcticament hagués sentenciat el partit, Cote va fer una parada d'aquestes que es recorden duran dies i que va mantindre viu a l'equip en el partit.



A la segona part, tot i els nervis de veure com la primera oportunitat de pujar de categoria s'allunyava, l'equip va sortir a fer el seu joc, aprofitant que el camp de gespa afavoreix molt als nostres jugadors i sense pressa va anar movent la pilota i donant algun avís del que podia passar, com una pilota creuada per Isma que va refusar el pal davant de la desesperació del l'afició visitant.


Justament, l'entrada d'Isma, va ser el revulsiu que li faltava a la Pobla, dels seus peus va néixer la remuntada que ens fa pujar de categoria, dos mans a mans amb el porter i dos gols que van canviar els nervis per il·lusió. En aquest moments l'equip va reorganitzar la defensa i tot i que l'àrbit va allargar tot el que va voler i més el partit, La Pobla no va deixar que els jugadors locals s'apropessin a la porteria defensada per Cote.



I així, amb el xiulet final, tota l'eufòria continguda fins aquell moment, és va poder alliberar i viure un magnífic moment sota la pluja amb càntics i algun altre ball. (la fotografia ho diu tot).



Ara toca gaudir del primer ascens de La Pobla de Montornès i per a la majoria de jugadors, però amb la mirada fixada al pròxim dissabte, on és rebrà al Torredembarra. Si l'equip empata o guanya, serà matemàticament campió de lliga. I si la Pobla s'emporta els 3 punts és mes que provable que el Torredembarra passi a ocupar la tercera posició, sortint així, de les dues places que donen l'ascens directe a 3a Catalana en favor del Pla de Santa María, que segueix a un gran ritme.


Com a molts partits sempre hi ha la part negativa, i aquest cop ha sigut la lesió de Hurtado, que amb una fissura al peroné es perdrà el que queda de temporada.

20 comentaris:

  1. Ja us vaig felicitar per avançat la setmana pasada, i ara que ja és definitiu ho torno a fer. Moltes felicitats.

    ResponElimina
  2. solo se puede decir que sois los mejores y lo habeis demostrado,un equipo que sin apenas recursos es capaz de quedar por delante de equipos con mayores presupuestos,instalaciones y posivilidades(poder contar con juveniles o jugadores de nivel superior),disfrutad del momento y haber si podemos conseguir el titulo de liga,Hurtado recuperate pronto,pero haber si vienes al campo que te perdiste la ducha...HABEIS HECHO QUE NOS SINTAMOS ORGULLOSOS DE DECIR BIEN ALTO Y CLARO QUE SOMOS DE LA POBLA,UN PUEBLO DE 4 CASAS Y UN CAMPANARIO,PERO LOS MEJORES CON DOS COJONES,GRACIAS A TODOS EQUIPO

    ResponElimina
  3. gracias David,la pena es que no seais vosotros el otro equipo que sube,tienes compañeros en tu equipo como Puski o Vilalta que son cojonudos y de verdad me gustaria que hubieseis sido vosotros el otro equipo,no os desanimeis e intentar mantener el mismo grupo y reforzar el equipo donde lo necesiteis y para el proximo año a tercera,animo.

    ResponElimina
  4. Un parell de coses més...

    1 - Ànims a l'Hurtado, que sempre és dur perdres els partits bons.

    2 - No he ficat res més dels gols del Isma... perquè no vaig ni veure'ls

    3 - Ho sento molt molt molt, si algú veu la foto del Sambo a l'hora de dinar, si no pot dormir, o si li salta l'antivirus!!

    4 - I ara a per la lliga!!

    ResponElimina
  5. Fack. Lo del antivirus tendria que ser el titular.
    Congratz.
    Berny.

    ResponElimina
  6. dios larios quita esa foto jaja

    ResponElimina
  7. Gran partit amb un resultat molt curt, però vam jugar molt bé sota pressió, Larios va demostrar que feia cuento després de no resentir-se del tormell, bona adaptació del juvenil Juanfra. Felicitats a tot l´EQUIP i una ràpida recuperació al Carlos que s´estava ficant al millor nivell i amb confiança.

    ResponElimina
  8. la votacion va 9 a 2 en contra del Torre? tiene huevos jajaja

    ResponElimina
  9. Des del Pla: Moltes Felicitats pel meresecut ascens!!!
    Una abraçada pel Francesc i el Sardà.
    Sort en el derbi d'aquest dissabte!! el seguirem via transistors des del Creixell jeje :)

    ResponElimina
  10. felicitats a tots caps de cony!!! ja que nosaltres no estem tenint una bona temporada espero que guanyeu la lliga, ja que pujeu de categoria segur no hos dormiu que lo mes bonic es ser campions!!! aquest disabte estare per veure i animar en aquet derbi que m'hagues agradat molt jugar!!! jajaja en fin!! AMB 2 PEBROTS!!! sort

    ResponElimina
  11. se aceptan primas por parte de los equipos implicados en el la lucha aunque de la torre no sería ético pero podemos hacer una ecepcion por una buena cantidad

    ResponElimina
  12. que penos aquesta pobla! quina decepció! Pactat? s'ha vist un partit que sembla que s'hagues jugat al despatx!

    ResponElimina
  13. Mira l'espavilat, un pacte podria ser un empat, que tots dos i guanyen, una derrota no ens serveix de res a nosaltres borinot.
    Només has de recordar la reaccio dels jugadors de la pobla quan el torredembarra va fallar el penal.
    el que si es veritat es que l'equip no va estar com tindria, llastima, i ara a no fallar l'ultima jornada. FORÇA POBLA

    ResponElimina
  14. Sou de tercera, i foteu pena!! SOU UNS VENGUTS!!!! Tanta rivalitat amb la Torre, i al final us deixeu rebentar el cul!! A veure si perdeu aquest dissabte i almenys quedeu 2ns, per rucs!!!!! FOTEU PENA!

    ResponElimina
  15. aixo segurament ho escriu algu del torre que encara no sap com han guanyat jaja.
    i si, som de tercera catalana, cosa que el torredembarra encara no.

    ResponElimina
  16. Gent de la Pobla i rodalies! Al Pla s'organitza un primer Torneig de 24 hores de Futbol 7 al camp de gespa, si us hi voleu apuntar teniu més info al nostre blog. Data límit 6 de Juny.

    http://ceelpladesantamaria.blogspot.com/

    Salut!

    ResponElimina
  17. us diuen venguts i no dieu res???? deu ser per algo.......

    ResponElimina
  18. a palabras necias...
    les veritats ofenen, les xorrades... no massa, més bé fan riure

    ResponElimina
  19. sambo dimision!!!!eres un cancer para el equipo i la directiva!!

    ResponElimina
  20. donde estan esos videos del sabado


    http://www.fcf.cat/pub/noticiaAmpliada.asp?idnoticia=3643&gruponoticia=8

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.