dijous, 2 de juny del 2011

CAMPIONS!! i ara a jugar la Copa CATALUNYA!!!



Ara ja si, CAMPIONS!!!



A la primera no va poder ser, atès que el Torredembarra va sortir molt més ficat al partit que la Pobla i es va imposar 0-2 deixant per a l'últim partit totes les opcions a guanyar o perdre una lliga molt renyida.



Així doncs, La Pobla s'ho jugava tot al camp del Santa Oliva, un camp petit i de gespa on han guanyat la majoria de partits.



Als primers minuts ja es va veure el que seria el partit, domini total i sense deixar passar ni una sola oportunitat, on primer Isma, amb un gran gol després d'una deixada d'Antolin, i desprès el mateix Antolin de penal van sentenciar el partit i la lliga als primers 15 minuts.



A partit d'aquí el Santa Oliva, intentant no perdre-li la cara al partit, ja va començar a pensar mes en les vacances d'estiu que en la possibilitat de la remuntada, de manera que a la mitja part el marcador ja era de 0-5, amb dos gols més d'Antolin i un de Mahamadou.



La segona part va ser un tramit i es van fer eterns, els jugadors només esperaven arribar al final per celebrar, el que per a molts, era la prima lliga. Tot i així hi va haver dos gols més, el sisè d'Isma i el gol d'honor del Santa Oliva de penal, deixant el 1-6 com a marcador final.



I així, amb 82 punts, 114 gols a favor (el tercer equip més golejador de la categoria) i només 37 en contra (els menys golejats) i només 4 derrotes fan campió del grup 25 de la tercera territorial a la Pobla de Montornès.



I després del xiulet, la festa, primer al mateix camp, amb cervesa a falta de cava i després al poble, pitada pels carrers i celebració, ara si, amb cava per celebrar la millor temporada de la Pobla de Montornès.



I la festa no acaba aquí, el pròxim dissabte, La Pobla jugarà per primer cop la copa Catalunya, davant el campió de Preferent, el Torreforta, que veurem com s'adapta a un camp tan especial com el nostre...





16 comentaris:

  1. Visca la Pobla i ara a plantar-li cara lu millor que puguem al Torreforta!!!!

    21

    ResponElimina
  2. Segons el bloc del Pla de Santa María, tan ells com el Llorenç també pujen a 3a Catalana.

    Així que, felicitats als dos equips.

    FORÇA POBLA!!!!

    ResponElimina
  3. estic desconectat resultat contra torreforta

    ResponElimina
  4. la pobla 3 - Torreforta 5

    una abraçada xavi

    21

    ResponElimina
  5. ok merci Sergi, per el resultat sembla que almenys va ser un bon partit

    ResponElimina
  6. Larios sembla mentida que haven pujat de categoria i a mes quedant campions,aquest equip encara no hagi fet un sopar com deu mana per celebrar-lo o anar a fer tots junts un paintball o algu cullons!!!! que no es guanya tots els anys una lliga...!!! i es te el porter menys golejat i un dels pichichis de la categoria!!

    ResponElimina
  7. Eso eso! aver si acemos algo larios!

    ResponElimina
  8. Ja el vam fer sopar!! no hos va invitar ningu???? jaja

    Avui he vist al Xavi i em parlat del sopar... Qualsevol dissabte el podriem fer, aneu dient per aqui quan os va bé i quadrem un dia entre tots.

    ResponElimina
  9. Per cert, tenia que pagar-lo el Sambo aquest sopar no??

    ResponElimina
  10. no es puja cada dia,ni sopar ni celebrasio ni res,amb sembla una mica trist que un club que en la seba historia mai a pujat de categoria i no se salebri a lo gran,,,a mi no me val que da aqui un parell de setmanes me diguin que ya un sopa,a veura qui estara,los cosas se selebren en calent,,si es pels cales cadescu se paga lo seo i punto,,i tambe critica que no sa fet foto hoficial del equip,,,,gran final de temporada esportiva ment pero molt tris a la hora de celebra les cosas,,salut i bon estiu a tots

    ResponElimina
  11. Per l'últim comentari.... el que realment és trist és el teu analfabetisme...... patètic....

    ResponElimina
  12. Aqui ningú t'ha dit que valoris la manera d'escriure del meu company, així que patètic ho seras tu! Payes tens tota la raó del món i ja que per part del club no organitzen cap sopar ni res ho hem de fer nosaltres. Una abraçada!!

    P.D. Espero que el profe de català que tenim aqui al blog no m'hi trobi gaires faltes..jeje

    21.

    ResponElimina
  13. tranqui jo per lo menos lo intento escriure en catala,yo no tinc carrera com al anonim que ha escrit avans, que amb dio analfabet,yo de ben jove vaig comensar a treballa,pero per lo menos lo intento,,,a dili al anonim el crak del catala que jutge a la gent a veura si trobes una falta amb aixo que te escriure,,,QUE ET DONIN PEL CULO,,,,anim gent de la pobla,a lo delt sopar patetic de no fer res... salut

    ResponElimina
  14. per cert équip dimarts a les 20:30 comencem a preparar la supercopa d´Europa contra l´Oporto

    ResponElimina
  15. El utillero Ramon se va al Real Madrid al lado de mouriño junto a Zidane y Karanka el traspaso a costado 5millonees de euros con una paga de 13 millones euros netos año Ramon no podia dejar escapar la oferta aunque su corazon sea de la pobla animo Ramon pero yo te pregunto PORQUE sera la yesi o la marta o la alba o la monica la que te ha echo canviar de opinion o an sido todas juntas

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.