dijous, 30 de juny del 2011

Arrenca la nova temporada

Per a la Pobla, va començar la temporada el dimarts amb una petita reunió entre el nou entrenador i alguns dels jugadors.

Toni Rodriguez, el nou entrenador, ja va formar part de la plantilla la primera temporada amb La Pobla de Montornès quan es va tornar a posar en marxa la secció de futbol. Coneixedor de la filosofia del club i de la majoria dels jugadors amb els que ja va compartir plantilla.

Toni ja va tenir una petita conversa amb els jugadors per donar a conèixer en termes generals del que serà el nou projecte. Miguel, segon entrenador que va acompanyar a Sambo la pasada temporada, seguirà executant la seva excel·lent tasca dintre del club.

Va ser un primer contacte per saber quins jugadors volien seguir, i quins jugadors no podien seguir. A excepció d'un parell de jugadors que per feina ho tenen molt difícil, la resta vindran a la pretemporada.

Destaquem les paraules de Toni indicant la bona plantilla de la que es disposa i del treball que hauran de fer els jugadors per guanyar-se la posició. La tasca principal, va indicar Toni, és buscar jugadors que cumpleixin, que tinguin la serietat que demana la categoria i que sobretot, entenguin que portaran la samarreta de La Pobla de Montornès.

Bé, donem la benvinguda al nou entrenador, i li desitgem tota la sort del mon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.