diumenge, 11 de setembre del 2011

Jornada 1: La Pobla de Montornès 3 - 1 Constantí

Gran partit per part dels nostres jugadors. Després d'una pretemporada que ha costat arrencar per las innumerables baixes per temes de feina i vacances, comencem de la millora manera, guanyant tres punts contra un equip que segurament lluitarà per l'ascens de categoria.

Amb un equip que encara no està treballat i amb baixes importants per lessions i vacances, el dilluns ja els tenim tots aquí, va poder donar la cara contra un Constantí que venia escoltat per molta afició.

La primera part
Les forces molt igualades. Oportunitats molt clares per part de tots dos equips. Nosaltres amb contraatacs molt ben organitzats, i el Constantí a pilota parada en córners i faltes al borde de l'àrea.

Al minut 20, la jugada clau. Un penal molt rigorós en contra de La Pobla feia preveure que els visitants es posarien per davant i que es podria repetir el 5-1 que ja vam rebre a pretemporada. El va voler assegurar tant, que el va txutar fora.

A partir d'aquí, La Pobla va apretar fins arribar a la mitja part.

La segona part
Ens menys de cinc minuts, La Pobla va fer dos gols. Va sortir enxufadíssima, i tant Casas com Kullac, van fer dos bonics gols que feia més difícil la remontada visitant.

En un córner en contra, i amb gol en pròpia porta, ens van fer el 2-1. Si, en pròpia porta.

En una jugada puntual on dos jugadors lluitàven per la pilota, el del Constantí li dona una patada sense pilota i per darrera al nostre jugador, cosa que obliga expulsar-lo sense miraments, targeta vermella i al carrer.

Amb superioritat numérica, La Pobla es va dedicar a esperar el contratac, i quan el Constantí va haver d'arriscar, el nostre davanter en una jugada que marxava ja sol, va ser derrivat dintre de l'àrea amb la marca del penalt i la conseqüent expulsió. Kullac va marcar el 3-1.

I a partir d'aquí, el Constantí ho va intentar, però una Pobla molt ben posicionada no li va donar opció.

Més informació
Una jornada marcada per les victòries a casa. I es que tothom sap que els punts a casa son els més importants.

El dilluns ja tenim aquí, al Zorro, a Darder i al Marc.

El proper partit
El diumenge 18, a les 18:15 contra el Torredembarra B.

9 comentaris:

  1. muy bien por el partido,haber si comenzamos a ir a los entrenos todos,es lo menos que podeis hacer por toni y miguel y la gente que estamos detras aportando muchas mas cosas de las que os podeis imaginar....por fabor cumplir y podremos hacer un campeonato decente en tercera catalana....

    ResponElimina
  2. la veritat que la aficio del constanti,bastan problematica,,,,

    ResponElimina
  3. perque eu canviat la pag? ja no surt la clasificació ni els resultats ni les webs del altres equips ni res. ara es com totes

    ResponElimina
  4. Molt bon inici gent de la Pobla!! Des del CE El Pla us desitgem molta sort en aquesta nova lliga tot esperant veuren's les cares de nou dins el terreny de joc ben aviat! ;-) Salut.

    ResponElimina
  5. Els resultats i classificació era un servei que proporcionava una pàgina web externa. Ara està en obres i no ofereix aquest servei. Haurem d'esperar per poder oferir aquesta informació.

    I Jordi, ja em vist que vosaltres també heu començat molt bé i que el Dani amb dos gols, us ha donat els tres punts. Moltíssima sort també i ja ens veurem !!!

    ResponElimina
  6. A la part dreta del bloc ( Temporada 2011/2012 ), teniu un enllaç a la web de la Federació amb la classificació i resultats del nostre grup

    ResponElimina
  7. Jordi,gracias y me alegro también por vuestra victoria...demostrando que en el grupo que estábamos la temporada pasada de la tercera reg.habían muy buenos equipos

    ResponElimina
  8. en la derecha no sale nada es super cutre esta pag ahora anda dejarla como antes

    ResponElimina
  9. Hasta que no vuelvan a poner en marcha lo de los resultados, no podemos ponerlo. Mientras, en el enlace que hay de 'Resultats i classificació' del bloque 'TEMPORADA 2011-2012' de la derecha podéis seguir los resultados y clasificaciones actuales.

    Y sino, visitáis la web de la Federación que allí tendréis toda la información de resultados, calendario, ....

    ResponElimina

Per favor, sigueu respectuosos en els vostres comentaris.